Aydoğdu Gayrimenkul İşletmesinin Açılışı Yapıldı.

Aydoğdu Gayrimenkul; Sizlerin güven ve desteği ile hizmet veriyoruz

Aydoğdu Gayrimenkul İşletmesinin Açılışı Yapıldı.

Aydoğdu Gayrimenkul; Sizlerin güven ve desteği ile hizmet veriyoruz

Aydoğdu Gayrimenkul işletme açılışına yoğun ilgi oldu. Portakal Mahallesi Karaisalı Caddesi No:11/B Toroslar/Mersin adresinde hizmet vermeye başlayan işletme sahibi Ali Aydoğdu açılışa gelen davetlilerin isimleri tek tek anarak teşekkür etti.

Yıllardır Gayrimenkul ve emlak işleri yaptığını anlatan Ali Aydoğdu yeni bir isim ile daha güzel bir hizmet vermek için çalışacaklarını söyledi.  Aydoğdu; “ On yılı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe sizlere hizmet vermekteyim. 2016 yılı ocak ayından itibaren ‘Vadi emlak’ olarak sizlere bu adreste hizmet veriyorduk fakat bu ocak ayı itibari ile ‘Aydoğdu Gayrimenkul’ olarak sizlere hizmet vermeye başladık. Sizlerin güven ve desteği ile 8 yıldır ortalama burada sizlere hizmet veriyoruz. Bundan sonraki sürecimizde aynı prensip ve ilkelerimizle hiç bir çizgimizi bozmadan sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Okunan dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. Aydoğdu Gayrimenkul işletme açılışına; Mersin Emlakçılar Odası Başkanı M. Sinan Canbolat, MHP Mersin Milletvekili Adayı Serdar Soydan, TÜGEM Mersin Başkanı Ümit Mete, AGEM Başkanı Aykut Özdal, Toroslar Belediyesi bir önceki başkanı Hamit Tuna, Toroslar Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Kılıç, Toroslar KAÇEP İlçe Başkanı Nilüfer Temiz, Portakal Mahallesi Muhtarı Nazmi Kunt ile mahalle muhtarları, davetliler ve basın mensupları katıldı. Ayrıca çok sayıda çiçek ve çelenk ile gönderenler oldu.

Açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri yaptıkları konuşmalar ile hayırlı olsun diyerek başarı dileklerinde bulundular. Toroslar Belediyesi bir önceki başkanı Hamit Tuna konuşmasında; Gelişen bölgemizin gelişen doğru yatırımları diyoruz Aydoğdu Emlak. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER