MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Akın’a İlgi Artıyor

​​​​​​​İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-MHP Mersin Milletvekili Adayı Mustafa Akın Erdemli’de çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Akın’a İlgi Artıyor

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-MHP Mersin Milletvekili Adayı Mustafa Akın Erdemli’de çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle mahalle, sokak sokak az zamanda çok iş başarırcasına gezmedik yer, çalmadık kapı bırakmayan Uzman Doktor Mustafa Akın; geleceğin emanetçisi dediği çocuklar için çaba harcamanın hayattaki en büyük motivasyonu olduğunu belirterek, şimdi ise Mersin’i ve tüm çocukları mecliste temsil etmek için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi ve  vatandaşlardan destek istedi. Seçim çalışmalarına Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  MHP Erdemli ilçe Başkan ve Teşkilat yöneticileri de eşlik ediyor.

Gençlerle bir araya gelerek sorunlarını konuşuyor, Limon işletmelerini ziyaret ederek çalışan emekçilerin dertlerine ortak oluyor, mahallelerde, çarşıda pazarda esnaf ziyaretleri yapıyor, kurum ve kuruluşları ziyaret ederek onların sorunlarını not alıyor ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Mecliste çok güçlü olarak temsil edilmesi için vatandaştan destek isterken; Cumhur ittifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için vatandaşlardan destek istiyor.

mersinistikbal

YORUM EKLE
YORUMLAR
İlker şahbaz
İlker şahbaz - 7 ay Önce

Paraya değer veren kimse hayatta başarılı olamıyor, para ya tapan insanlar var, Allah korusun, bizler ülkücüler için her şey mana, maneviyat, dava, gelenek ve görenekler, sosyal ve kültürümüz, inanç, iman gücü, bu anlamda Mustafa başkana siyaset arenasında başarılar dilerim, Mustafa başkasın ve mersini izin kalınması için başarılar dilerim,,

SIRADAKİ HABER