Orman Köylümüzün Üretim Gücüne Destek Olmaya Devam Ediyoruz

   Mersin Orman Bölge Müdürlüğü 2021 yılı ORKÖY hedeflerine sağlam adımlar ile ilerlemekte ve orman köylüsünün yüzünü güldürmeye devam etmektedir.

Orman Köylümüzün Üretim Gücüne Destek Olmaya Devam Ediyoruz

           

Orman köylümüzün üretim gücüne destek olmaya devam ediyoruz

​           Mersin Orman Bölge Müdürlüğü 2021 yılı ORKÖY hedeflerine sağlam adımlar ile ilerlemekte ve orman köylüsünün yüzünü güldürmeye devam etmektedir.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Orköy projeleri kapsamında köylülerimize 8.100.000TL destek verilmektedir. Şu ana kadar 158 haneye 6.375.000TL destek verilmiş olup, kalan kısımda tamamlanma aşamasındadır. S.S. Kuskan Tarımsal Kalkınma Kooperatifine de 22 tonluk paletli ekskavatör projesi yapılarak 1.100.000 TL destek sağlanacaktır.

Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman “Orman Bölge Müdürlüğü olarak her zaman orman köylümüzün yanındayız. Bakanlığımız ve Orman Genel Müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda üretim yapmak isteyen orman köylülerimizi ve Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerini %20 hibe, geriye kalan kısım 3-7 yılda faizsiz geri ödeme şeklinde oldukça cazip imkânlar ile desteklemekteyiz. Orköy kredilerinden yararlanan tüm köylülerimizden aldıkları kredi ile üretim yapıp kendi âile bütcelerine ve ülke ekonomisine katkı sağlamalarını temenni ediyoruz. Krediden yararlanan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2021, 14:57

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER