Başkan Erdoğan: Bayrağı Bir Üst Basamağa Şanla Şerefle Taşıyacağız
İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-MHP Erdemli İlçe Teşkilatını İstikbal Gazetesi olarak ziyaret Ettik. İstikbal Gazetesi İmtiyaz sahibi Fatma Aydın, İstikbal Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Rüştü Aydın, MHP Toroslar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Yılmaz ile birlikte MHP Erdemli İlçe Başkanı Erol Erdoğan'ı makamında ziyaret ettik. Yeni görevinde hayırlı olsun dileğinde bulunduk.
MHP Erdemli İlçe Başkanı Erol Erdoğan, İlçe sekreteri Adnan Baktemur, Muhasip Mustafa Kemal Turhan, Başkan yardımcısı Harun Sarı, Başkan yardımcısı Ömer Ali Avcı, Başkan yardımcısı Veli Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri: Ali Kara, İshak Kılıç, Ali Karadağ, Durhasan Can, Müslime Coşar Özsu, Arif Sezer ziyaretimizden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
MHP Erdemli İlçe Başkanı Erol Erdoğan ve ilçe yönetimi ile güncel sohbet edildi. Yörük Çadırı fotoğrafımızı hediye ettik.
ERDOĞAN: YEREL BASININ GERÇEKTEN ÇOK GÜÇLÜ BİR YAPIDA OLMASINI DİLİYORUM
Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Erol Erdoğan İstikbal Gazetemizin ziyareti için teşekkür ederek; “Rabbim birliğimizi dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” Dileğinde bulundu.
Başkan Erdoğan; “ Öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi’nin Erdemli İlçe teşkilatını ziyaret etmenizden dolayı teşekkür ediyorum, şeref verdiniz. Yerel basının gerçekten çok güçlü bir yapıda olmasını diliyorum. Yerel basının güçlendirilerek, yapılan işlerine, kentin kültürel yapısını gün yüzüne çıkartan kollayan daha doğrusu kültürün aynası diyorum onun için güçlü olmasını istiyorum. İstikbal Gazetesini uzun yıllardır takip ediyorum. Gerçekten çok güzel bir duruşu var. Mersinimizin kentimizin haberlerini doğru habercilik adına yansıtıyor. Bu şekilde de devam etmesini temenni ediyorum.” Dedi.
ERDEMLİ MHP’NİN KALESİ OLMAYA DEVAM EDECEK
MHP’nin Erdemli’de ki çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Erdoğan, Erdemli’nin MHP’nin kalesi olmaya devam edeceğini söyledi. Başkan Erdoğan, “İlçe başkanlığana yeni atandık. Liderimiz Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin bize vermiş olduğu bu görevi hem Erdemlimize, hem Mersinimize en iyi şekilde sunacağız. Davamızın şuurundayız. Bu bayrağın kutsallığını biliyoruz.
Milliyetçi Hareket Partisi memleketimize siyaset üstü bir yaklaşımla, yani Genel Başkanımızın ifadesiyle “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” anlayışı ve Türk yüzyılı. Türk vizyonu kavrayışı ile memleketimize hizmet ediyoruz. Memleketimizin en sıkıntılı dönemlerinde Genel Başkanımız gövdesini bu siyasi sorunların bölgesel sorunların altına koymuş ve ülkemizi çıkmazdan kurtarmıştır. Yol göstermiştir. Bizde onun talimatları doğrultusunda onun emrinde Erdemli’de yapılması gereken ne varsa, partimizi davamızı anlatarak bayrağı bir üst basamağa şanla şerefle taşıyacağız.
HALKIMIZIN BÜYÜK BİR TEVECCÜHÜ VAR
Göreve geldiğimiz günden beri gerçekten halkımızdan büyük bir teveccüh var. Esnaflarımızı geziyoruz, Sivil Toplum Örgütlerinin hemen hemen tamamını gezdik. Erdemli Belediyesi 6 dönemdir MHP’de. Halkımızın böyle bir teveccühü var altı dönemdir. Demek ki MHP doğru yerde… Erdemli MHP’nin kalesi olmaya, nice altı dönemler kale olmaya devam edecek inşallah! Belediyemiz iyi hizmet veriyor, belediye başkanımız çok güzel hizmetler yaptı. Belediyede otuz yıldır toplum bize destek veriyor, bizde siyasi parti olarak ve belediye başkanımızla birlikte vatandaşlarımıza, doğru kaliteli güzel hizmet sunacağız. İlçe yönetimimizle, KAÇEP’imizle, Ülkü Ocağı’mızla ve belediyemizle toplumun her kesimiyle iç içeyiz, birlikteyiz. Toplumumuza layık olmaya devam edeceğiz.” Dedi.