TEKSİN'i Aradı Hindiye Kavuştu

Teksin Üzerinden Başkan Seçer’e Ulaştı, Yeni Hindisine Kavuştu

TEKSİN'i Aradı Hindiye Kavuştu

BÜYÜKŞEHİR, SEMA NUR DOĞAN’IN HİNDİ TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ

KAYBOLAN HİNDİSİNİN YERİNİ BÜYÜKŞEHİR DOLDURDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi, TEKSİN üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e mesajını ileten Sema Nur Doğan’ın talebini hızla yerine getirdi. Beslediği hindisi kaybolan Doğan, Büyükşehir’den hindi talebinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, temin ettiği hindiyi Doğan’a hızla ulaştırdı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e Sema Nur Doğan isimli bir vatandaş hindi talebi ulaştırdı. Doğan, evinin damında beslediği hindinin kaybolması üzerine TEKSİN üzerinden Başkan Seçer’e mesajını iletti. Başkan Seçer, Doğan’ın hindi talebini yerine getirdi. Sosyal Hizmetler Dairesi ekipleri, Doğan’ın kapısını çalarak hindi talebini hızla karşıladı.

Yeni hindisine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı

Toroslar ilçesi Turunçlu Mahallesi’ndeki evinin damında beslediği hindisi kaybolan Sema Nur Doğan’ın ailesiyle birlikte yaşadığı eve hüzün çöktü. Aileden bir birey olarak gördükleri hindinin üzüntüsünü yaşayan Doğan ailesi, evdeki hüzünlü ortamı dağıtmak için Başkan Seçer’den bir talepte bulundu. “Mesaj atmak istedim, ‘şansımı deneyeyim’ dedim. Hemen döndüler bana” diyerek, TEKSİN üzerinden mesajını Başkan Seçer’e ilettiğini belirten Sema Nur Doğan, yeni bir hindiye kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

“Çok üzüldük, çok ağladık. Bizden biri gibiydi”

Hindisinin kaybolduğu günü anlatan Doğan, “8 Şubat Salı günü annemle hindinin yemini almak için dışarı çıktık. Eve geldik, babam yemini verdi saat 17.00’de. Yemini verdikten sonra kapısını da kapattık. 17.30’da babam tekrar yukarı çıktı. Hindi yoktu. Kapı da açıktı. Kaçtı veya kaçırıldı” dedi.

Hindisini özenle beslediğini sözlerine ekleyen Doğan, “Mesaj atmak istedim Vahap Seçer Başkanıma, ‘şansımı deneyeyim’ dedim. Çok seviyorduk. Sabah akşam çıkıp bakıyorduk. Çok üzüldük, çok ağladık. Alıştık çünkü bizden biri gibiydi. TEKSİN’e başvurdum, şansımı denedim. Oldu, çok teşekkür ederiz. Çok mutluyum” diye konuştu.

“Talep bize ulaştıktan sonra hemen harekete geçtik”

Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Mustafa Gönen Dabak, kendilerine ulaşan talebi hızla yerine getirdiklerini vurgulayarak, “Sema Nur Hanım, TEKSİN uygulaması üzerinden bir taleple ulaştı. Çok sevdiği bir hindisi varmış, onu kaybetmiş ve üzüntüsünü dile getirerek başvuru yapmış. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi olarak bu talep bize ulaştıktan sonra hemen harekete geçtik. Kendisi şu an bize çok mutlu olduğunu söyledi” ifadelerine yer verdi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER