Mersin Emniyetinden Başarılı Operasyon

25.800 Kaçak Makaron Ve 20.000 Sahte Badrol Yakalandı

Mersin Emniyetinden Başarılı Operasyon

Mersin Emniyetinden Başarılı Operasyon

25.800 Kaçak Makaron Ve 20.000 Sahte Badrol Yakalandı

         Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden makaron operasyonu. Yapılan açıklama şöyle;  “ KOM Şube Müdürlüğümüz görevlilerince İlimiz genelinde bandrolsüz kaçak makaron ticareti ve sigara üretimi yaparak, vergi kaçırıp devleti yüklü miktarda zarara uğratan şahısların tespit ve yakalanmaları yönünde sürdürülen çalışmalar kapsamında; satışı yapılmış makaronlar üzerinde bulunan bandrollerin sökülerek tekrar kullanılması amacıyla rulolara sarılarak kullanıma hazır hale getiren şahıs ve şahısların yakalanmasına yönelik yapılan iki ayrı operasyonda;

         26 adet 1 kg’lık paketlerde toplam 26 kg bandrolsüz gümrük kaçağı sigara tütünü, 85 kg kıyılmış tütün, 80.000 adet markasız ve bandrolsüz gümrük kaçağı makaron, 25.800 adet markasız ve bandrolsüz doldurulmuş gümrük kaçağı makaron, 2 adet kompresör ve 2 adet sigara basma makinesi, 20.000 adet TAPDK bandrolü tespit edilerek el konuldu.

          Olayların şüphelisi olan (O.K.) ve  (M.Ç.) isimli iki şahıs yakalanmış olup gerekli işlemlerin ardından adli mercilerce serbest bırakıldı.

        

             Mersin Polis Teşkilatı halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız sürekli devam edecektir.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER