Mabetten Hırsızlık Yapan Şahıs Yakalandı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında bir hırsızın yakalandığı bildirildi.

Mabetten Hırsızlık Yapan Şahıs Yakalandı

Mabetten Hırsızlık Yapan Şahıs Yakalandı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında bir hırsızın yakalandığı bildirildi. Buna göre:  “24.11.2021 günü Asayiş Şube Müdürlüğümüze müracaat eden C.Ş.(62) isimli şahıs, namaz kılmak üzere Mersin Eski Cami bahçesinde bulunan şadırvanda ceketini askıya asarak abdest aldıktan sonra camide namazını kıldığını daha sonra ceketinin cebindeki içerisinde 300 TL para kimlik kartı banka kartının bulunduğu cüzdanının yerinde olmadığını fark ettiğini beyan ederek şikâyetçi olmuştur.

Şüphelinin tespiti amacıyla olay yeri ve civarında bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi neticesinde, olayı gerçekleştiren şahsın M.Ö(70) isimli şahıs olduğu tespit edildi. Adı geçen şahıs 25.11.2021 günü yakalandı ve Şüpheli M.Ö isimli şahsa sevk edildiği adli makamlarca ev hapsi kararı verildi.

         Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER