Huzur Ve Güven İçin Çalışıyoruz

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan yazılı basın açıklamasında huzur içinde çalıştıklarını belirttiler. Yapılan açıklama şöyle:

Huzur Ve Güven İçin Çalışıyoruz

Huzur Ve Güven İçin Çalışıyoruz

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan yazılı basın açıklamasında huzur içinde çalıştıklarını belirttiler. Yapılan açıklama şöyle: “Vatandaşlarımızın yeni yıl programlarını huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak ve ilimizde meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemek amacıyla Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce 45 ekip, 28 şahin timi ve 182 personelin katılımıyla; Yılbaşı öncesi ve yılbaşında diğer günlere oranla trafik akımının yoğunlaşacağı dikkate alınarak il merkezinde başta otogar olmak üzere; tren istasyonu, alışveriş ve eğlence merkezleri gibi vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı yerlerde trafik tedbirleri planlandı.

Bu kapsamda il merkezinde farklı noktalarda trafik ekiplerince alkol uygulaması başta olmak üzere emniyet kemeri ve kask kullanımı, hız, kırmızı ışık ihlali, seyir halinde cep telefonu kullanımı ve diğer trafik ihlalleri denetimi ve ilimiz Şehirlerarası otobüs terminalinde (MEŞOT) yılbaşı tedbirleri kapsamında terminale giriş – çıkış yapan otobüsler üzerine denetimler yapıldı.

Yolcu konumunda bulunan vatandaşlarımızın ise araç içerisinde sürücülerin dikkatini dağıtacak davranışlardan kaçınmaları ve emniyet kemerlerini de mutlak surette takmalarını hatırlatır Mersin Emniyeti olarak tüm vatandaşlarımıza yeni yılda sağlık mutluluk ve kazasız günler dileriz.

Trafikte yol kullanıcısı olan sürücü, yolcu ve yayaların trafik kurallarına uymalarını önemle rica eder, vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarız .”dediler           

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER