Halkkent Mahallesi’nde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin Toroslar ilçesinde bir süredir yürüttüğü çalışmaların yeni durağı Halkkent Mahallesi oldu.

Halkkent Mahallesi’nde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

BÜYÜKŞEHİR’İN TOROSLAR’DA YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin Toroslar ilçesinde bir süredir yürüttüğü çalışmaların yeni durağı Halkkent Mahallesi oldu. Yol Yapım ekipleri, Halkkent Mahallesi Toros Caddesi’nde sıcak asfalt serimi yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kenti modern ve konforlu yol ağına kavuşturmak için aralıksız çalışıyor. Ekipler, sorunsuz yollar için kentin dört bir tarafında yol yenileme çalışmaları yürütürken, özellikle bozuk zemin nedeniyle ulaşımda sorun yaratan yolları zaman kaybetmeden düzelterek vatandaşların hizmetine sunuyor.

Ekipler, yenileme planına aldıkları Toroslar ilçesinin birçok noktasında çalışma gerçekleştiriyor. Bu kapsamda yenileme programına alınan noktalardan biri de Halkkent Mahallesi Toros Caddesi oldu. Ekipler tarafından deforme olan yolda asfalta hazırlık ve zemin düzenleme faaliyetlerinin tamamlanmasının hemen ardından sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Halkkent Yerleşkesi çevresinde ve aynı zamanda okulların da bulunduğu bölgede sıcak asfalt serimi yapan ekipler, vatandaşlar için önem taşıyan güzergahlarda sorunları çözüme kavuşturmuş oldu. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Halkkent Mahallesi’ndeki çalışmalarına belirli plan ve program çerçevesinde devam edecek.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER