Engel Olma

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’ne yapılan basın açıklamasında “Engel Olma “ projesi hakkında bilgi verildi. Yapılan açıklama şöyle; “  

Engel Olma

Engel Olma

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’ne yapılan basın açıklamasında “Engel Olma “ projesi hakkında bilgi verildi. Yapılan açıklama şöyle; “  Mersin Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olarak ilimizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın hayatlarını rahat bir şekilde idame ettirebilmeleri için çeşitli düzenlemeler yapıldı. Trafik kapsamında yapılan düzenlemeler göz önüne alındığında; araç sahibi olan engelli vatandaşlarımızın araçlarını rahat bir şekilde park edebilmeleri adına engelli araç park yerleri oluşturuldu. Buna rağmen engelli araç park yerlerine ayrılan alana diğer araç sahiplerinin araçlarını park ettikleri görüldü.

 Bu bağlamda ilimizde farkındalık yaratmak için “Engel Olma” sloganıyla engelli araç park yerlerine park eden diğer araç sürücülerine yönelik 19.10.2021 günü Mersin Şehir Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi başta olmak üzere ilimizin çeşitli yerlerinde bulunan engelli park yerlerinde denetimler gerçekleştirilerek, gerekli önlemler alındı ve vatandaşlarımıza bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER