Altunok, kurban satış yerini ziyaret etti

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye tarafından Mukaddem mahallesi Becili semtinde kurulan kurban satış yerini ziyaret etti.

Altunok, kurban satış yerini ziyaret etti

Altunok, kurban satış yerini ziyaret etti

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye tarafından Mukaddem mahallesi Becili semtinde kurulan kurban satış yerini ziyaret etti. Kurbanlık satan esnafla sohbet eden Başkan Altunok, vatandaşlara kurban kesimi ve atıkların doğru bertarafı konusunda hassasiyet çağrısında bulundu.

Kurban satış yerini ziyaret eden Başkan Altunok, "Kurban Bayramı arefesinde vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde kurbanlık alışverişlerini yapabilmeleri için ekiplerimiz hayvan pazarında ve diğer alanlarda  çalışmalarını sürdürmektedir. Halkımızın bayrama gönül rahatlığı ile girebilmesi  için belediye olarak aldığımız tedbirleri uyguluyoruz.  Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için her alanda en iyi hizmeti yerine getirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Belediye Birim Amirleri ile birlikte Mukaddem mahallesi Becili mevkiinde kurulan  kurban satış merkezini ziyaret eden Başkan Altunok, kurban satışı yapan esnaflarla ve vatandaşlarla da görüştü. Zaman zaman esnaf ve vatandaşlar arasında gelişen kurban alışverişi ile ilgili  pazarlığa da aracılık eden Belediye Başkanı Sadık  Altunok, herkese hayırlı bayramlar dileğinde bulundu.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER