Altunok, “Çocuklar Önceliğimizdir”

Çocukların taleplerinin kendileri için öncelikli olduğunu belirten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok,

Altunok, “Çocuklar Önceliğimizdir”

Altunok, “Çocuklar Önceliğimizdir”

Çocukların taleplerinin kendileri için öncelikli olduğunu belirten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Belediye olarak Mara Mahallesinde yapımını tamamladıkları çocuk parkını hizmete açtıklarını söyledi.
Mara mahallesinde düzenlenen açılış töreninde konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Özellikle yaz aylarında nüfusu büyük oranda artan ve kırsal mahallelerimizin merkezi konumunda olan Mara mahallemizde ihtiyaç duyulan çocuk parkı ve halkımızın oturup dinlenebileceği bir parkı hizmete açmanın sevinci içerisindeyim. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları içerisinde çocuklarımız ve halkımızla birlikte parkımızı törenle hizmete açtık. Yaz aylarında aileleri ile birlikte Mara yaylasına gelen çocuklarımızın özgür, mutlu ve keyifli bir çocukluk geçirmesi; büyüklerin de nefes alacakları yerlerin çoğalması amacıyla mahallenin merkezinde bu parkı yaparak hizmete sunduk. Halkımıza ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun” diyerek parkın açılış kurdelasını yine çocuklar, davetliler ve vatandaşlarla birlikte kesti.

Mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür eden Mara Muhtarı Mustafa Türe’de konuşmasında, “Yaz aylarında yaylamıza gelen ailelerinin çocuklarının arkadaşları ile oynayabilecekleri ve halkımızın oturup dinlenebileceği bir yer yoktu. Belediye Başkanımız Sadık Altunok’tan bu konuda bir talepte bulundum.  Talebimizi uygun bulan belediyemiz mahallemize çok güzel bir park yaparak bizlerin hizmetine sundu. Çocuklarımız başta olmak üzere tüm halkımız bu parktan faydalanmaktadır. Çok beğendik. Bu güzel hizmeti bizlerle buluşturan Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve ekibine halkım ve çocuklarımız adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Mara mahallesinde düzenlenen park  açılışına Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkan Yardımcısı Ali Kılınç, Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Mehmet Gürbüz, Silifke Belediye eski Başkanı Mücahit Aktan, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, vatandaşlar ve çocuklar katıldılar.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER