Acı Çeken Köpek Kurtarıldı

   MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında acı çeken köpeğin kurtarıldığı bildirildi. Yapılan açıklama şöyle;

Acı Çeken Köpek Kurtarıldı

Acı Çeken Köpek Kurtarıldı

           MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında acı çeken köpeğin kurtarıldığı bildirildi. Yapılan açıklama şöyle; “20.12.2021 saat:07:30 Tarsus İlçesinde aracın arkasına bir köpeğin bağlanıp götürüldüğü ihbarı üzerine, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda araç sürücüsünün İ.J. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Yeri tespit edilen ve şahıstan alınan köpek Belediye veterineri tarafından sağlık kontrolünden geçirildi,  sağlık durumunun iyi olduğu anlaşıldığı ve köpek barınağına yerleştirilmek üzerine barınak görevlilerine teslim edildi. Şahsa 1.500,00 TL idari para cezası uygulandı ve Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefet Suçundan adli tahkikat başlatılmıştır.

           Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER