Veteranlar turnuva heyecanı yaşayacak

Mersin Masa Tenisi Kulübü’nün düzenlediği ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu Mersin 2. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası, 12-13 Şubat’ta gerçekleştirilecek.

Veteranlar turnuva heyecanı yaşayacak

MERSİN BÜYÜKŞEHİR VE MASA TENİSİ KULÜBÜ İŞ BİRLİĞİYLE MERSİN 2. VETERANLAR MASA TENİSİ TURNUVASI YAPILACAK

VETERANLAR BİR KEZ DAHA MASA TENİSİ TURNUVASI HEYECANI YAŞAYACAK

Mersin Masa Tenisi Kulübü’nün düzenlediği ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu Mersin 2. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası, 12-13 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Mersin Üniversitesi Spor Salonu’ndaki turnuvanın detaylarına vatandaşlar www.ttmersin.com adresi üzerinden ulaşabilecek.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi, birçok branşta düzenlenen spor etkinliklerine destek vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğinde Mersin Masa Tenisi Kulübü’nün organizasyonunda Mersin 2. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası düzenlenecek.

Veteranlar turnuva heyecanı yaşayacak

Mersin 2. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası, 12-13 Şubat’ta Mersin Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Mersin Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği tarafından Mersin Üniversitesi 2 No’lu Spor Salonu’nda yapılacak. Turnuvaya 30 yaş üstü sporcu lisansı veya sağlık raporu ibraz eden herkes katılabilecek. Pandemi nedeniyle katılmak isteyen vatandaşlardan HES kodu veya turnuva öncesi son 3 gün içerisinde alınmış PCR testi sonucu da istenecek.

Yarışmalar, erkek-kadın ferdi (single) ve erkek, kadın ve mix çift (double) olarak yapılacak.  Turnuvaya katılmak isteyen vatandaşlar, turnuva ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.ttmersin.com adresi üzerinden ulaşabilecek. Ayrıca aynı adres üzerinden kayıt da yapılabilecek.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER