Rekor Katılım İle Koşulacak

Toroslar Uluslararası Yarı Maratonu’nda Rekor Katılım İle Koşulacak

Rekor Katılım İle Koşulacak

Toroslar Uluslararası Yarı Maratonu’nda Rekor Katılım İle Koşulacak

“21 Kasım’da Yapılacak Yarı Maratonu’nun Heyecanı, İstanbul Maraton ve Spor Fuarıyla Taçlandı”

Toroslar Belediyesi’nin 21 Kasım’da düzenleyeceği Toroslar Uluslararası Yarı Maratonu’nda geri sayım heyecanı başladı. Bu yıl ilk kez düzenlenecek Maratona, binlerce yerli ve yabancı sporcu katılacak.

Yarı maratonun hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Toroslar Belediyesi, sporseverlerin buluşma noktası olan “İstanbul Maraton ve Spor Fuarı’nda” yoğun ilgi gördü.

Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 3 gün boyunca gerçekleşen fuarda Toroslar Yarı Maratonu’nun tanıtımı yapılırken, yarışta koşmak isteyenlerin kayıtları da alındı. Spor camiasına Mersin’in lezzetlerinden cezerye de ikram edildi.

BAŞKAN YILMAZ; “SPOR, BİRLEŞTİRİCİ GÜCE SAHİP”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, stantta ziyaretçileriyle yakından ilgilendi, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fuarda yer alan stantları da ziyaret eden Başkan Yılmaz, sporun birleştirici bir güce sahip olduğunu belirterek; “İlçemizde gerçekleştireceğimiz Uluslararası Yarı Maratonu öncesi İstanbul Maraton ve Spor Fuarı’nda yer aldık.  Bu organizasyona katılarak Toroslarımızın ve Mersinimizin tanıtımını yaptık. Amacımız, Toroslar Uluslararası Yarı Maratonu daha üst seviyelere taşımak.  Spor, ülkemiz için önemli bir değer. Birleştirici bir güce sahip olan bu değer için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“YARI MARATONA ÇOK İYİ HAZIRLANDIK”

“Tüm sporcularımızı ve vatandaşlarımızı Toroslar Uluslararası Yarı Maraton’a bekliyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Mersin’de bir maraton geleneği vardı. Biz de bunu devam ettirme çabasındayız. Alt yapı ve teknik olarak çok iyi hazırlandık. Maratonu farklı kategorilerde gerçekleştireceğiz. Profesyonel sporcuların yanı sıra gençler ve yaşlılarımız için daha kısa mesafeli kategorilerimiz var. Burada önemli olan dünyanın birçok yerinden insanlarımızın yarışlara katılmasıdır. Kentimizin tanıtımının yanı sıra çocuklarımızın ve gençlerimizin spora ilgi duyması için çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı 21 Kasım’da gerçekleştireceğimiz Yarı Maraton’a davet ediyoruz. İstanbul Maraton ve Spor Fuarı’nda da standımıza olan ilgiden çok memnun olduk. 0’dan 2500 metreye çıkan bir coğrafyaya sahibiz. Bu coğrafyadaki güzellikleri tüm dünyayla paylaşmak bize heyecan veriyor” diye konuştu.

SPORUN ÖNDE GELEN İSİMLERİNDEN BAŞKAN YILMAZ’A ÖVGÜ

Fuarda, Toroslar Belediyesi’nin standını; TRT Spor Yorumcuları Ceyla Büyükuzun, Alp Pehlivan ve Veli Yiğit, Spor Spikeri Emre Tilev, maratonda Türk atletizminin efsane ismi Mehmet Terzi ve sporseverler de ziyaret etti.

Toroslar Uluslararası Yarı Maratonu’nun heyecanına ortak olan sporun önde isimleri, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a spora ve sporcuya sunduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER