Ören Sefa Mert Spor Tesisleri Yenileniyor

Ören Mahallesi'nde bulunan Anamur Belediyesine ait Sefa Mert Spor Tesisleri baştan sona yenileniyor.

Ören Sefa Mert Spor Tesisleri Yenileniyor

Ören Sefa Mert Spor Tesisleri Yenileniyor.

Ören Mahallesi'nde bulunan Anamur Belediyesine ait Sefa Mert Spor Tesisleri baştan sona yenileniyor.

Anamur Belediyesi'nin bir önceki yönetimi tarafından kısmi tadilatı gerçekleştirilen ancak kullanılamaz durumda olan Ören Stadyumu Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'ın talimatı ile sil baştan yenileniyor.

Stadyumu baştan sona yenilediklerini belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç stadyumda gerçekleştirilen tüm çalışmaların belediye personelleri tarafından yapıldığını ifade etti.

Stadyumun 2019 yılında seçime 3 ay kala apar topar ihale edildiğini belirten Başkan Kılınç: "Ören'de bulunan stadyum seçime 3 ay kala apar topar ihale edilerek plansız programsız bir şekilde yaklaşık 400.000 TL bedelle tadilat ettirilmiş. Ancak tadilata rağmen kullanılamaz durumdaydı. İçerisi rutubetten dökülmeye başlamıştı. Zemin çok kötüydü üstelik çim ekilmemişti. Drenajı yapılmamış, sulama sistemi çalışmayan, duvarları, kapı ve pencereleri rutubet ve nemden çürüyen bir stadyum teslim aldık. Ayrıca ihale bedelini de biz ödedik. Eskiyi tamir etmek yenisini yapmaktan daha zor. Fakat buranın gözümüzün önünde çürümesine müsade etmemek adına yeniden bir plan yaptık ve çalışmalarımıza başladık. Şu anda çevre koruma çitini yükseltiyoruz, drenaj için yeniden sistem döşüyoruz, sulama problemini ortadan kaldırmak için sondajla kaynak suyu çıkarttık, mevcut tribünün tam karşısına yeni bir tribün daha yapıyoruz. Aydınlatmasından çim ekimine, tesis içindeki tadilattan protokol tribününe kadar stadyumu baştan sona yenileyerek burayı gerçek bir spor kompleksi haline getirecek ve kısa süre içerisinde hizmete açacağız." dedi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER