Mersin World Challenge Cup 7-9 Tarihlerinde Mersin’de Yapılacak

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-mersin/ Artistik Cimnastik Dünya Kupası Lansmanı Mersin Divan Otelde yapıldı.

Mersin World Challenge Cup 7-9 Tarihlerinde Mersin’de Yapılacak

Mersin World Challenge Cup 7-9 Tarihlerinde Mersin’de Yapılacak


İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-mersin/ Artistik Cimnastik Dünya Kupası Lansmanı Mersin Divan Otelde yapıldı. Gazetecilerin yoğun katılımı ile başlayan tanıtım programında konuşan Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, şampiyona hakkında bilgi verdi. Çelen; “ Uluslararası Cimnastik Federasyonunun Müsabaka Programında önemli bir yer tutan ve beşincisini düzenleyeceğimiz Artistik Cimnastik World Challenge Cup’ı 07-09 Ekim 2022 tarihleri arasında Mersin Cimnastik Salonunda düzenleyeceğiz.
25 ülke ve 98 Sporcunun katıldığı Müsabakaya ev sahipliği yapmak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek bizi onurlandıracaktır.


Ülkemizi erkeklerde Ferhat Arıcan, Adem Asil, İbrahim Çolak, Mehmet Ayberk Koşak, Sercan Demir, Onur Çelik, kadınlarda ise Bilge Tarhan, Sevgi Seda Kayışoğlu, Bengisu Yıldız ve Derin Tanrıyaşükür temsil edecektir.
Kupanın en geniş şekilde duyurulmasında ve Mersin’nin cimnastikte bir marka şehir yapılması gayretimizle yardımcı olacağınıza inanıyor, katılımınız ve ev sahipliğiniz için hepinize teşekkkür ediyorum.”Dedi.

Basın mensuplarının sorularının da yanıtlandığı Lansmanda sporcular  ve Antrönerlerde katılarak kendilerini tanıttılar.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2022, 13:12

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER