ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Avrupa’da kritik virajda

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Avrupa’da kritik virajda... 5 bin kişiyle destek zamanı

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Avrupa’da kritik virajda

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Avrupa’da kritik virajda

5 bin kişiyle destek zamanı

Çukurova Basketbol Kulübü(ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Euroleague Women’da İtalya ekibi Famila Schio’yu ağırlayacak. Avrupa’da güçlü iddiasını sürdürmek isteyenturuncu-lacivertlilerMersinlilerin desteğini bekliyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de vatandaşları maça davet ederek, takıma destek çağrısında bulundu.

28.Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan ve Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde zirvede olan ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Euroleague Women’da sahne alıyor.Avrupa’da kadın basketbolunun kulüpler bazındaki en prestijli kupası olan Euroleague Women’ı kazanarak, ülkemizi ve Mersin’i gururlandırmak isteyen ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, ligdeki en kritik maçına çıkıyor.

Ücretsiz maça ücretsiz servis

31 Ocak Salı günü saat 19.00’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynayacak maç için Yenişehir Belediyesi vatandaşlar için saat 18.00’de Forum AVM güneyindeki Yenişehir Etkinlik Alanı ve Sayapark AVM kuzeyindeki 2. Çevreyolu üzerinden servis kaldıracak.

Başkan Özyiğit’ten vatandaşlara destek çağrısı

Mersinlileri maça davet eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi olarak bu yıl mücadele ettiğimiz 4 kupada da şampiyonluk hedefliyoruz. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nıbu sezon kazandık, diğer 3 kupayı da kentimize getirerek tarih yazmak ve bu büyük mutluluğu halkımıza yaşatmak istiyoruz. ÇBK şu anda Avrupa’da kentimizi ve ülkemizi temsil ediyor. Bu bile önemli bir başarı. Ancak biz kupayı kentimize getirmeyi hedefliyoruz. Bu yolda da hemşehrilerimizin desteği çok önemli,halkımızı bu kritik maça bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER