Akdeniz Belediyespor  Türkiye Şampiyonası Yolunda

*Akdeniz Belediyespor U-18 futbol takımı, 2021-2022 Taki Bakar sezonu U-18 Ligi'nde mücadele ettiği toplam 28 maçta, 25 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile Mersin şampiyonu oldu.

Akdeniz Belediyespor  Türkiye Şampiyonası Yolunda

Akdeniz Belediyespor  Türkiye Şampiyonası Yolunda

*Akdeniz Belediyespor U-18 futbol takımı, 2021-2022 Taki Bakar sezonu U-18 Ligi'nde mücadele ettiği toplam 28 maçta, 25 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile Mersin şampiyonu oldu.  Ekip, 12-15 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Şampiyonası'nın ilk maçı için Adana'da ter dökecek.

Akdeniz Belediyespor U-18 futbol takımı, play-off karşılaşmalarının son müsabakasında deplasmanda konuk olduğu Mersin Yolspor ekibini mağlup ederek, Mersin şampiyonu olmayı başardı ve Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

MERSİN ŞAMPİYONU OLDULAR

Ekip Mersin’de önce kendi grubunda oynamış olduğu 14 karşılaşmanın 13’ünü kazanıp 1 beraberlik alarak Play Off’lara katıldı. Daha sonra 4 gruptan gelen 8 takımın mücadele ettiği Play Off maçları neticesinde 14 karşılaşmada 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Akdeniz Belediyespor U-18 futbol takımı, Mersin Şampiyonu olarak maçlarını tamamladı.

MERSİN'İ ADANA'DA TEMSİL EDECEKLER

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda takımların hangi illerde mücadelede edeceğine dair yapılan kura çekiminde Akdeniz Belediyespor U-18 futbol takımı, Türkiye Şampiyona’sında Mersin'i Adana'da temsil etmeye hak kazandı. Buna göre gidilecek grup maçlarında diğer illerden gelen 6 takımın mücadele edeceği müsabakalar neticesinde şampiyon olarak tamamlaması halinde Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına girme mücadelesi verecek.

"TÜM EKİBİMİZLE GURUR DUYUYORUM"

Konuya ilişkin açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Biz her daim Akdeniz'i sporun merkezi yapacağımızı ifade ediyoruz. U-18 futbol takımımız Mersin şampiyonu olarak bizlere bu gururu yaşattı. Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu'dur. Bu anlamda bizlere düşen tüm sorumluluğu yerine getiriyoruz. Onlardan da isteğimiz takımımızı daha ileri taşımalarıdır. Tüm ekibimizle ve teknik heyetle gurur duyuyorum. Türkiye Şampiyonası’nda Akdeniz'i ve kentimizi temsil edecek Akdeniz Belediyespor U-18 futbol takımımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER