Şimşek, Ak Parti’den Milletvekili A. Adayı

Toroslar İlçesi Eski Tapu Müdürü İş İnsanı Yazar İsmail Şimşek AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

Şimşek, Ak Parti’den Milletvekili A. Adayı

Şimşek Ak Parti’den Milletvekili A. Adayı

Toroslar İlçesi Eski Tapu Müdürü İş İnsanı Yazar İsmail Şimşek AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

Neden aday olduğuna dair görüşlerini yazılı olarak açıklayan Şimşek, “Ülkemizin gelecek vizyonu üzerine kafa yoran tasavvurları olan Torosların bir evladı” olarak aday adayı olduğunu söyledi.

Şimşek: “ Siyaset, ya ülkesel değerler üzerinde yükselir ya da kişisel ve partisel çıkarlar üzerinde küçülür.

Bunun içindir ki Cumhur İttifakı ve büyük bileşeni AK Parti;  daha milli, ülke üzerine Türk Milletinin gelecek ideallerine kafa yoran Türk devletinin istikbal ve istiklal  vizyonu üzerine   değer veya değerler üreten bir siyasal harekettir.

Millet İttifakı ve bu ittifaka dahil olacak HDP ve bileşenleri ise gayri milli, kişisel ve partisel hesaplar üzerine koltuk ve milletvekili pazarlıları üzerine menfaat odaklı çıkarları önceleyen birbirlerinden faydalanmayı amaç edinmiş simbiyotik oluşum planlamasıdır.

Dolayısıyla ülke için ülkemizin gelecek vizyonu üzerine kafa yoran tasavvurları olan Torosların bir evladı olarak eylem ve icraatlarıyla daha milli gördüğüm AK Parti’den siyasetin bu koşu parkurunda var olmak için A. Adayı oldum.

Yerli ve milli bir duruşu olan Cumhur İttifakı’nın kazanacağı bir seçim olacağı düşüncesiyle tüm Mersin halkını selamlıyor 14 Mayıs 2023 seçimlerinin ülkemiz ve Mersin’imize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER