MHP’ye Katılımlar Sürüyor

Tevabil Akıncı MHP’ye Üyelik Dilekçesini Verdi

MHP’ye Katılımlar Sürüyor

MHP’ye Katılımlar Sürüyor

Tevabil Akıncı MHP’ye Üyelik Dilekçesini Verdi

İstikbal Özel Haber/- Mersin- Türkiye Kamu-Sen Mersin İl eski başkanlarından Tevabil Akıncı, MHP’ye üye olmak için dilekçesini verdi.  Türk Eğitim camiasında uzun süre hizmet veren Tevabil Akıncı, emekli olduktan sonra MHP ile yola devam kararı aldı. MHP Rozetini ise MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, teşkilat binasında kalabalık bir davetli önünde Tevabil Akıncı Hoca’ya taktı.

Davetlilerin alkışları ile desteklenen Tevabil Akıncı, Ülkücülerin yerinin MHP olduğuna vurgu yapıp, MHP’nin yanında olmanın gerekliliğini anlattı. Turan ülküsünün ancak MHP ile gerçekleşebileceğini söyleyen Akıncı, ekonomik sorunlar ile iktidarı yıkmanın artık geçmişte kaldığını hatırlatarak; MHP ile uğraşanlara karşı bir ve beraber olmak, güçlü olmak gerektiğini söyledi.

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ise Tevabil Akıncı’ya hayırlı olsun dileğinde bulunarak, partiye üye başvurusunda bulunmasından dolayı memnun olduğunu söyledi ve iktidar yolunda üyelerin de çoğalmasının önemine değindi, davetlilere seslenerek yeni üyeleri partiye kazandırmak için çaba gösterilmesini istedi.

Daha sonra günün anısına fotoğraflar çekildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Çağatay Tangören
Mustafa Çağatay Tangören - 9 ay Önce

Allah hayırlı ve kademli kılsın utandırmasın her zaman ve heryerde yanındayız yeğen

SIRADAKİ HABER