MHP’liler Silifke’de  dur durak bilmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayları Avukat Kürşat Türker Ercan ve Kıvanç Derya dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor.

MHP’liler Silifke’de  dur durak bilmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayları Avukat Kürşat Türker Ercan ve Kıvanç Derya dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Seçimlere sayılı günler kala tempoyu artıran Milletvekili Adayları Kürşat Türker Ercan ve Kıvanç Derya halkın her kesimiyle bir araya gelerek cumhur ittifakının ve yapılacak olan seçimlerin önemini anlattılar.

Seçim bölgesi Mersin merkez ve ilçelerinde gece-gündüz çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayları Avukat Kürşat Türker Ercan ve Kıvanç Derya, hafta sonu seçim çalışmalarına Silifke merkez ve kırsal mahallelerinde devam ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Seçim Komisyonu tarafından hazırlanan seçim gezileri programına katılan Mersin Milletvekili Adayları Av. Kürşat Türker Ercan ve Kıvanç Derya, İlçe Başkanı Levent Nogay, Seçim Komitesi Başkanı Ali Usca, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Dölek, 23. Dönem MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, Belediye Meclis Üyeleri, KAÇEP ve parti yöneticileri ile birlikte esnaf va vatandaşları ziyaret ederek 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve partileri Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy istediler.

Silifke merkezinde esnaf, vatandaş ve mahalle muhtarları ile buluşan MHP’li heyet, hafta sonunda da ilçeye bağlı Mara, Sarıaydın, Meydan, Keşlitürkmenli, Uzuncaburç ve Örenköy mahallelerini ziyaret etti.

Vatandaş ve esnaflar tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Milletvekili Adayları Av. Kürşat Türker Ercan ve Kıvanç Derya yaptıkları konuşmalarda 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için büyük önem arz ettiğini bildirerek,  “Bugün buraya partimiz MHP’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy istemeye geldik” diye konuştular.

Seçim çalışmalarını değerlendiren Milletvekili Adayı Kıvanç Derya, “İlçe Teşkilatımız tarafından hazırlanan program dahilinde Mersin genelinde ve ilçemiz Silifke’de seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gittiğimiz her mahallede, her esnafta, her ailede sıcak sevgi ve samimi duygularla karşılanıyoruz. Halkımızın cumhur ittifakına, Cumhurbaşkanımıza ve partimiz Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye olan bağlılığını ve gönül desteğini hissediyoruz. Gündüz esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz seçim bölgelerimizde akşamları da ‘Komşum Nasılsın’ ziyaretlerimizi gerçekleştirerek halkımızla, ailelerimizle ve gençlerimizle buluşuyoruz. Ben inanıyorum ki Mersinli hemşehrilerimiz 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimiz MHP’ye verecekleri desteklerle başarılı sonucu güçlü ve gür sesleriyle Ankara’dan tüm ülkemize haykıracaklardır. Partimiz MHP’nin ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın başarısı için gece-gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“Ülkemizin geleceği ve bekası için birleşen liderlerimizin yolunda ve emrindeyiz” diyerek konuşmasına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Avukat Kürşat Türker Ercan, “Değerli Mersinli hemşehrilerim, 14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemizde yapılacak olan seçim ülkemizin yarınlarını ve hepimizin geleceğini yakından ilgilendiren bir seçimdir. Ülkemizin geleceği ve bekası için birleşen liderlerimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin yolunda ve emrindeyiz. Yaklaşık bir yıldır devam eden seçim çalışmalarımızı yorulmadan-usanmadan sürdürüyoruz. Seçimlere az bir zaman kala tüm Mersin bölgesinde halkımız, esnaflarımız, gençlerimiz ve ailelerimizle buluşarak hem cumhur ittifakımızın hem de 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için önemini halkımızla paylaşıyoruz. Liderlerimizin sergilediği kardeşlik hukukunu bizlerde ilimiz Mersin’de ve tüm ilçelerimizde gerçekleştirerek daha da güçleniyoruz. Ülkemizin geleceği ve bekası için birleşen liderlerimizin yolunda ve emrindeyiz. Allah’ın izni ve Mersinli hemşehrilerimizin de desteği ile bu seçimlerden başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Bu inanç ve heyecanla da çalışmalarımızı gece-gündüz demeden yorulmadan-usanmadan sürdürüyoruz. Ben buradan bir kez daha hemşehrilerimize sesleniyor ve 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimiz MHP’ye destek vermelerini istiyorum” diyerek ziyaretlerin devam edeceğini bildirdi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER