MHP’li Kürşat Türker Ercan, “Liderimizin Yolunda ve Emrindeyiz”

MHP’li Kürşat Türker Ercan, “Liderimizin Yolunda ve Emrindeyiz”

MHP’li Kürşat Türker Ercan, “Liderimizin Yolunda ve Emrindeyiz”

MHP’li Kürşat Türker Ercan, “Liderimizin Yolunda ve Emrindeyiz”

Seçim çalışmalarına Silifke ilçesinde devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayı Avukat Kürşat Türker Ercan, vatandaş, esnaf ve gençlerle buluşarak, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi MHP’ye oy istedi.

Silifke’ye bağlı Ovacık, Hüseyinler, Sömek, Yeğenli, Canbazlı, Seydili ve Narlıkuyu mahallelerini ziyaret eden MHP Mersin Milletvekili Adayı Av. Kürşat Türker Ercan,  “Bu milletin birliğinin ve kardeşliğinin önünde kim duruyorsa biz de onun karşısında duracağız. İstikrar sürecek, Türkiye’miz büyüyecek. Hiç kimseye de pabuç bırakmayacağız. Ülkemizin bekası ve geleceği için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlik ve beraberlik örneği sergileyen Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yolunda ve emrindeyiz. Seçim bölgemizde yaptığımız çalışmalarla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçerek, partimiz MHP’yi de Mersin’de en fazla milletvekili çıkaran parti konumuna taşıyacağız. Bunun için cumhur ittifakı üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Silifke’ye bağlı Yeğenli mahallesinde bir konuşma yapan Mersin Milletvekili Adayı Av. Kürşat Türker Ercan, “Türkiye’de milletine inanan ve milletine güvenen bir ittifak olan cumhur ittifakı olarak alnımızın akıyla karşınızdayız. Bu istikrarın devamı için sizlerden destek istiyoruz. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde bir pusula Cumhurbaşkanlığı için, bir pusula da milletvekilliği seçimleri için önünüze gelecek. Pusulanın birinde mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oylarınızı istiyoruz. Bir diğer pusulada da milletvekilliği seçimlerinde partimiz MHP’ye oy istiyoruz. Allah sizlerden razı olsun her seçimde partimize verdiğiniz destekleri görüyoruz. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de siz değerli halkımızla birlikte omuz omuza vererek bu seçimlerden başarı ile çıkacağımıza inanıyorum. Allah'ın izniyle siz bizim yanımızda oldukça kim ne tezgah kurarsa kursun, kim hangi senaryoyu yazarsa yazsın yine kazanan aziz milletimiz olacaktır. Bunu beraber başaracağız inşallah. Milletimizin kardeşliği ve ülkemizin geleceği için vereceğimiz oylarla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçerek, Milliyetçi Hareket Partisinin de Mersin’de gücüne güç katarak bu seçimlerden zaferle çıkacağına inanıyorum” diyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Seçim Komitesi Başkanlığı tarafından ilçe genelinde düzenlenen seçim gezileri programına Mersin Milletvekili Adayları Zeynel Korkmaz, Mustafa Akın, Kıvanç Derya, Av. Kürşat Türker Ercan, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Gündüz, İlçe Başkanı Levent Nogay, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, KAÇEP üyeleri, belediye meclis üyeleri, partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER