MHP’li Kadınlardan Atatürk ve Zübeyde Hanım’ı Anma ve Anneler Gününü Kutlama Programı

ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR EŞLİĞİNDE ZÜBEYDE HANIM’ı ANMA ve ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI TOROSLAR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENDİ.

MHP’li Kadınlardan Atatürk ve Zübeyde Hanım’ı Anma ve Anneler Gününü Kutlama Programı

MHP’li Kadınlardan Atatürk ve Zübeyde Hanım’ı Anma ve Anneler Gününü Kutlama Programı

Anneler Günü kapsamında Toroslar Belediyesi ev sahipliğinde Forum AVM de düzenlenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılar eşliğinde başta Zübeyde Hanım olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü kutlandı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin YILMAZ, Milletvekili Adayları Dr. Levent Uysal, Serdar Soydan, Ferda Er ve MHP kadın kolları üyeleri katılım sağladı.

Dr. Levent Uysal, Bugün Atatürk’ü ve Zübeyde hanım’ı anmış ve anneler gününü kutlamış olduk. Görüyoruz ki bir anne tüm dünyayı değiştirebilir. Atatürk tüm dünyaya kadın hakları konusunda öncü olmuştur. Kadına ilk kez seçme ve seçilme hakkını veren bir liderimiz var, çok gururluyuz. Türk milletinin annesi Zübeyde Hanım başta olmak üzere, annelerimizin bu güzel gününü kutlarım. Etkinliklerimiz hafta boyunca devam edecek. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz.” dedi.

MHP’li kadınlar Atatürk ve Zübeyde hanımı anarak, Atatürk’ün sevdiği şarkıları dinledi. Yoğun bir ilgi alan etkinlik renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Kadınlara çiçekler hediye edildi.

Programa katılan izleyicilerden; Ceyda YILMAZER “ben bu programda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Atatürk’ün açtığı yolda biz kadınlar bugün bu şekilde özgürüz. Onun yolunda ve onun izinde gitmeliyiz. Ben de bir anne olarak hem Zübeyde Hanımı rahmetle anıyor hem de tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum ifadelerini kullandı.

Bir başka izleyici Sevda PINAR ise; “ Tüylerim diken diken dinledim tüm şarkıları. Çok güzel düşünülmüş bir etkinlik. Teşekkür ediyoruz. Onun gibi bir lideri doğurup yetiştiren Zübeyde Hanım’ı rahmetle anıyorum.” şeklinde konuştu.

Etkinlik 11 Mayıs Perşembe günü 18.00’da SayaPark Avm’de devam edecek

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER