MHP’li Ercan, Seçmenlere Teşekkür Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayı Avukat Kürşat Türker Ercan, tüm Mersin’li hemşehrilerine teşekkür ettiğini açıkladı.

MHP’li Ercan, Seçmenlere Teşekkür Etti

Seçim sürecinde partisi MHP’ye destek veren herkese teşekkür eden Mersin Milletvekili Avukat Kürşat Türker Ercan yaptığı açıklamada, “Seçim sürecinde gerek partililerimiz gerekse vatandaşlarımız seçimi kazanmamız için bizlere büyük destek verdi. Partimiz MHP’den aday olan milletvekili adaylarımızla, teşkilatlarımızla, partililerimizle ve vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Mersin’imizin her bir köşesine ulaşmaya gayret ettik. Yaptığımız seçim çalışmalarımızda cumhur ittifakımızın önemini ve neden devam etmemiz gerektiğini halkımızla paylaşarak, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimiz MHP’ye oy istedik. Ama ülkemizin ve Mersin’imizin durumu ortada. Seçmenlerimizin ve büyük Türk Milletimizin iradesine son derece saygılıyız. Bizim için kazanan kaybeden diye bir şey yoktur. Bu seçimlerin galibi Türk Milleti  ve  Türkiye’miz olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Liderimiz Devlet Bahçeli’ye ve milletvekili seçilen cumhur ittifakı üyelerimize hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunuyorum.

Cumhurbaşkanlığı seçimi için 28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur seçimlerde Cumhur ittifakı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük Türk Milletimizin desteği ile sandıklardan başarı ile çıkacağına inanıyorum. 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde beni memleketim Mersin’den Milletvekili Adayı olarak gösteren Genel Başkanım, Değerli Büyüğüm, Liderimiz Devlet Bahçeli beye bir kez daha teşekkür ediyorum. Liderimizin emrinde ve yolundayız. Mersin’de yaşayan tüm hemşehrilerimize kapım her zaman açıktır. Unutmasınlar ki Ankara’da onların bir evi, bir kardeşi Kürşat Türker Ercan vardır. Seçim bölgemiz Mersin’de MHP İl Başkanlığımız tarafından yürütülen seçim çalışmalarında birlikte çalıştığım İl Başkanım Zeynel Uğur Gölgeli’ye, Ülkü Ocakları İl Başkanım Yavuz Akgül’e, Milletvekillerimize, Seçim Komitesi il ve ilçe başkanlarımıza, komite üyelerimize, ilçe başkanlarımıza, ülkü ocakları ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, partimiz il ve ilçe yöneticilerimize, delegelerimize, belediye meclis üyelerimize, KAÇEP üyelerimize, partililerimize, mahalle muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve tüm Mersin’li hemşehrilerimize verdikleri destekler ve seçim sürecinde gösterdikleri özveri çalışmalar için hepsine yürekten teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Cenab-ı Hakk birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” diyerek sözlerini tamamladı.

Oyunu Silifke’de kullanan Avukat Kürşat Türker Ercan’ın görev yeri olan MHP Genel Merkezi Yüksek Seçim Kurulu Üyeliği ve Merkez Disiplin Kurulu Üyeliği görevine geri döndüğü öğrenildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER