MHP Mersin’de Hizmet Binasının Temeli Atıldı

İstikbal Özel Haber-Fatma Aydın-Mersin/ MHP Mersin İl binasının temeli atıldı. MHP Mersin il Teşkilatının hizmet binasının temel atma törenine MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, 

MHP Mersin’de Hizmet Binasının Temeli Atıldı

MHP Mersin’de Hizmet Binasının Temeli Atıldı

İstikbal Özel Haber-Fatma Aydın-Mersin/ MHP Mersin İl binasının temeli atıldı. MHP Mersin il Teşkilatının hizmet binasının temel atma törenine MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli,  MHP Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Soydan, MHP Milletvekilleri Baki Şimşek, Olcay Kılavuz, MHP Mersin İlçe Başkanları, MHP KAÇEP İl ve İlçe başkanları, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı  Emre Yüksel, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Mut Belediye Başkan Volkan Şeker, Toroslar Belediyesi eski başkanı Hamit Tuna, MHP Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve basın mensupları katıldı.

GÖLGELİ: ALLAH BİZE NASİP ETTİ

Kurban kesilerek dualar edilerek açılışı yapılan MHP Mersin il Hizmet binasının temel atma töreninde konuşan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, duygulu anlar yaşadı. En büyük hayalinin Milliyetçi Hareket Partisinin kendi hizmet binasında hizmet edebilmesi olduğunu söyleyen Başkan Gölgeli, “Beş yıllık hizmet döneminde MHP’nin kendi binasında hizmet edebilmesi için bir mücadele verdik. Bunda, Ülkücü Hareket mensubu olanların dışında hiçbir kimsenin katkısı yoktur. Ve katkısı olan 100 liradan 100000 liraya kadar katkısı olan her ülküdaşımdan katkısı olandan Allah razı olsun. Mersin’de 44 ülkücü şehidimiz var. 44 şehidimizin kanıyla sulanmış Mersin’deki Ülkücü harekete yakışır bir bina Mersin’deki çile çekmiş abilerimize yakışır bir bina ve ülkücülerin o güzel insanların, kendini Allah’ın davasına adamış memleket için mücadele etmiş insanlara yakışan bir bina olması için elimizden geleni yapacağız. Burada 4 katlı görünüyor normalde ruhsatı beş kat olarak alındı ama ben inanıyorum ki bu ülkücü hareket o beş katıda yaptıracak.

Allah bize nasip etti çok duygusal bir durum yaşıyorum. İnşallah hedefimiz beş ay sonra bu binayı bitirmek ve beş ay sonra bu binayı dualarla yine hep birlikte açılışını yapmak. “Dedi.

Başkan Gölgeli, “Bir ve beraber olduktan sonra Ülkücü hareket yükselecektir” sözleri ile konuşmasını sonlandırdı.

MHP Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Soydan, yaptığı konuşmada,” Temelini attığımız bu kutsal hizmet binasında inşallah ilk önce 2023 te Cumhur İttifakının zaferini bu binada kutlayacağız sonrasında yerel seçimlerde yine Cumhur İttifakının zaferini yine bu hizmet binasında kutlayacağız.”Dedi.

MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz birer konuşma yaptılar.

Toroslar Belediye Meclis Üyesi Salih Özbay’ın okuduğu duanın ardından kurban kesilerek MHP Hizmet binasının temeli dualar edilerek atıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2022, 21:41

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER