MHP Mersin M.V. Adaylarından MAB’a Ziyaret

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-Mersin/ Milliyetçi Hareket Partisi Mersin milletvekili adayları Serdar soydan ve Olcay Kılavuz MAB-Mersin Meslek Adamları Birliği üyelerini ziyaret etti.

MHP Mersin M.V. Adaylarından MAB’a Ziyaret

MHP Mersin M.V. Adaylarından MAB’a Ziyaret

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-Mersin/ Milliyetçi Hareket Partisi Mersin milletvekili adayları Serdar soydan ve Olcay Kılavuz MAB-Mersin Meslek Adamları Birliği üyelerini ziyaret etti. MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve Toroslar Belediyesi eski Başkanı Hamit Tuna ile birlikte yapılan ziyarette MAB Başkanı Mesut Sezer, Önceki dönem MAB Başkanı Nihat Kadıoğlu  ve üyeleri,  partilileri  karşıladı. MHP Milletvekili adayları ile Mersin ve siyaset üzerine sohbet edildi. Başkan Sezer, birliğin amaç ve ilkelerini kısaca anlattı. İş adamlarının sorunlarını dile getirdi. Başkan Sezer, Mersin sorunlarının dile getirilmesi yönünden ziyaretlerin önemli olduğuna dikkat çekerek, MHP Mersin milletvekili adayları Olcay Kılavuz ve  Serdar Soydan’a ziyaretleri için teşekkür etti.

14 Mayıs 2023 seçimlerinin yoğun çalışmaları içerisinde olduklarını belirten MHP Mersin milletvekili adayları Serdar Soydan ve Olcay Kılavuz seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi…Mersin’in sorunlarının çözümü için çalışmalar yapacağını belirterek iş adamlarından destek istediler.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER