MHP Adayları Hilton Otelinde Tanıtıldı

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-Mersin/ MHP Mersin Milletvekili Adayları basın mensuplarına tanıtıldı.

MHP Adayları Hilton Otelinde Tanıtıldı

MHP Adayları Hilton Otelinde Tanıtıldı

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-Mersin/ MHP Mersin Milletvekili Adayları basın mensuplarına tanıtıldı. Hilton Otel'de verilen iftar yemeğinin ardından toplantı salonunda tek tek kendilerini tanıttılar.

İftar yemeğine; MHP Seçim Koordinasyon Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Gurup Başkanı Mahmut Tat, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim Sen Mersin il Başkanı Metin Ercan, TÜRKAV Mersin İl Başkanı Oğuzhan Yıldız, Milletvekili adayları sırası ile: Levent Uysal, Serdar Soydan, Mustafa Akın, Olcay Kılavuz, Mehmet Şahin, Kürşat Türker Ercan, Mustafa Yaşar, Kıvanç Derya, Ferda Er, Fatih Önge, Ali Arı, Ai Kaya, ve Mersin Gazeteciler Cemiyet Başkanı R.Kaya Tepe ile basın mensupları katıldı.

Hilton Otel’inin birbirinden lezzetli kırk çeşit ikramları iftarını açan adaylar ile basın mensupları iftar yemeğinin ardından konferans salonuna geçtiler. MHP Milletvekilleri adayları kendilerini tanıtırken MHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın başarılı olacaklarına da vurgu yaptılar.

UYSAL: DESTEK OLMAYA VE DESTEK VERMEYE GELDİM

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli aday tanıtımına basın mensuplarının katılım göstermelerinden dolayı teşekkür etti. Ardından MHP Mersin Milletvekili Birinci sıra Adayı Levent Uysal, Tarsus Evci köyünde doğduğunu belirterek; “Mersin’de elimden gelen her şeyi yapmak için destek olmaya ve destek vermeye geldim” Dedi.  

SOYDAN: 13 MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ İLE MERSİN’E HİZMETKAR OLMAYA HAZIRIZ

Serdar Soydan konuşmasında “Mersinde doğdum. Eğitimlerimi Mersin’de tamamladım. Üniversite sonrasında iş hayatına atıldım. Eğitim üzerine okullarımız var. 4,5 yıldır kadar Mezitli MHP ilçe Başkanlığı görevini yürüttüm ve Cumhur İttifakının Mezitli Belediye Başkan adayı olma şerefine nail oldum. Bunun akabinde Genel Merkezimizin takdiri ile son kurultayda Mersinden MYK’ya seçildim. Genel Başkanımızın emir ve takdiri ile MHP Mersin’de Milletvekili Adayı olarak huzurlarınızdayım. Mersin’in yetiştirdiği birbirinden değerli kendi alanında duayen olan 13 milletvekili adayımız ile Mersin’e hizmetkar olmaya hazırız.” Dedi.

Diğer adaylarda kendilerini tek tek tanıttılar. Tanıtımın ardından toplu olarak fotoğraf karesi verdiler.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER