Doğan: Cumhur İttifakı, inançla örülmüş çelikten bir halkadır

İstikbal Özel haber-Fatma Aydın/ MHP Toroslar İlçe Teşkilatı, “Adım Adım İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” Toplantısı düzenledi.

Doğan: Cumhur İttifakı, inançla örülmüş çelikten bir halkadır

Doğan: Cumhur İttifakı, inançla örülmüş çelikten bir halkadır

İstikbal Özel haber-Fatma Aydın/ MHP Toroslar İlçe Teşkilatı, “Adım Adım İlçe İlçe Anlatma ve AydınlatmaToplantısı" düzenledi. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya: MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kürşat Türker Ercan, MHPgenel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Soydan, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan,  Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe delegeleri, belediye meclis üyeleri katıldı.

Divan oluşumunun ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Belediye Meclis Üyesi Emekli İmam Salih Özbay Kur-an-ı Kerim tilaveti okudu. Sonrasında açılış konuşmasını MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan yaptı. Divana ve katılan partililere hoş geldin selamı ile söze başlayan Başkan Doğan, Cumhur İttifakı ile elde edilen kazanımları anlattı. Doğan; “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli bey, anlatma ve aydınlatma programları ile bir siyasi parti olarak bizlere almış olduğumuz kararları, Türk siyaseti için kullanmış olduğumuz inisiyatifi, ülkemizin içinde bulunduğu bu tarihsel dönemeci adım adım aziz milletimize arz etme talimatını vermiştir. Sözün asıl sahiplerine mikrofonu devretmeden önce birkaç hususta ben de görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

CUMHUR İTTİFAKI TARİHSEL BİR EŞİKTE BULUNAN MİLLETİMİZE KARŞI İNANÇLA ÖRÜLMÜŞ ÇELİKTEN BİR HALKADIR

Çok değil bundan yaklaşık 4 sene önceki 24 Haziran 2018 yılında ki seçimlerde sizlerle bir araya geldiğimizde deseydim ki; Cumhur İttifakı olarak Ayasofya’yı ibadete açacağız. Deseydik ki Karabağ’da Türk askerini yürüteceğiz. Deseydik ki KKTC Kapalı Maraş’ı açacağız Maraş’ı turizm merkezi haline getireceğiz. Deseydik ki Libya-Mavi Vatan doğal gaz ve petrol arayacağız.

Yine deseydik ki kendi yaptığımız İHA-SİHA’larımızla teröristlere dünyayı dar edeceğiz.

Ve deseydik ki Türk Devletleri Teşkilatını kuracağız. Ortaya koyduğum bu küçük anlatım bile başlı başına Cumhur ittifakı ve yeni sistemimizin ülkemizi ne kadar güçlü hale getirdiğinin sadece kısa bir arzıdır. Bugün bu arzı milletimize sunmak için adım adım yollara düşecek, siyaset yapma nedenimiz olan asil milletimize hizmet etme gayemizi ortaya koyup, asıl karar verici milletimize anlatacağız.

İşte Cumhur ittifakı tarihsel bir eşikte bulunan milletimize karşı inançla örülmüş çelikten bir halkadır. Bu halka kopmayacaktır, güçlenerek tarihi köklerine bağlanacak, oradan 2023’e, oradan 2053’e ve oradan 2071’e bağlanacaktır.

Programımızın milletimize hayırlar getirmesini diliyor, sizleri Cenab-ı Allaha emanet ediyorum. Ne mutlu Türkü diyene!”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’da konuşmasında partililere ve divan üyelerine hoş geldin dedi ardından Türk Milletinin bölgede güçlü olduğuna vurgu yaptı. Cumhur İttifakı ile kazanımları ve gelecekte gerçekleştirilecek kazanımları ile Türkiye’nin bölgesinde güçlü olacağını anlatan Başkan Yılmaz: “Milletimizin gücü çift başlı Selçuklu kartalındadır. Allah'ın izniyle daha bugünden Türkiye'nin bölgesel güç olma zamanının 2023 vizyonunun gerçekleştirdiğini görüyor muyuz, görüyoruz Allah’a çok şükür.

Türkiye’nin dünya siyasetinde belirleyici olduğunu, dünyanın beşten büyük olduğu tezini ortaya koyduğunu ve dünyanın tüm mazlum devletlerine geçmişte olduğu gibi ülkemizin umut olduğunu görüyoruz ve anlıyoruz.” Dedi,

“Bugün Türk devletleri Teşkilatı kurulmuş durumda, dünya siyasetine yön verecek belirleyici olacak duruma, gelmiş durumda” olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, 2053 vizyonunda küresel güç olma yolunda Türkiyemiz emin adımlarla ilerliyor inşallah.” Dedi. Parti teşkilatlarına da “Çok çalışmalıyız” diyerek mesaj veren Başkan yılmaz Başbuğ Alparslan Türkeş’in “Bizans’tan geçme hastalığı üzerimizden atmalıyız” sözünü hatırlatarak; “ Birbirimiz yıpratacak teşkilatımızı harekâtımızı yıpratacak girişimlerden söylemlerden eleştirilerden kaçınmalıyız.” Diyerek geçmişteki sıkıntıları bir kenara bırakılmasını isteyerek partililerin birlik ve beraberlik içinde olunmasının önemine değindi.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de konuşmasında 15 Temmuz kalkışmasında milletimizi karanlıktan MHP’de yanan ışığın aydınlattığını anlattı. Başkan Gölgeli: “Bu ülkede; 15 Temmuz gecesi tarihinde en alçak en şerefsiz kalkışması gerçekleşti. Türk ve Türkçe düşmanı, vatan hainleri meclisimizi bombaladı, milletimize kurşun sıktı, birliğimize kastetti, namusumuza göz dikti. Vatanımızı parçalamak istedi. İşte o karanlık geceyi; Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Merkezi’nden yanan ışık aydınlattı. Umutsuzluğu tankın önünde yatan kahraman, Türk milleti cesareti ile kırdı.  Devletimizin ve hükümetimizin yanındayız diyen bilge Liderimizin feraseti hainlere korku saldı. O gece yaşanan tüm bu gelişmeler sonrası, MHP ve AK Parti Cumhur İttifakında birleşti.  Bilge Liderimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yol başçılığında siyaset üstü bir mücadele adımları atıldı. O süreçten bu güne Cumhur İttifakı ile devletimiz büyük bir mesafe kat etti.” Diyerek güçlü Türkiye istemeyenlerin Cumhur İttifakı ile uğraştıklarını örnekler vererek anlattı.

MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kürşat Türker Ercan, MHP Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Soydan ve MHP Milletvekilleri: Olcay Kılavuz ileBaki Şimşek yaptıkları selamlama konuşmaları ile partililere mesajlarını ilettiler.

Etkinlikte diğer partilerden ayrılıp MHP’ye üye olan vatandaşlara da parti rozeti takıldı. Parti rozetlerini protokol üyeleri taktı.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2022, 22:55

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER