Cumhur ittifakı Silifke’de dur durak bilmiyor

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesi cumhur ittifakı olarak seçim gezilerine devam ettiklerini bildiren AK Parti Silifke İlçe Başkanı Av. Mehmet Emin Kurt,

Cumhur ittifakı Silifke’de dur durak bilmiyor

Cumhur ittifakı Silifke’de dur durak bilmiyor

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesi cumhur ittifakı olarak seçim gezilerine devam ettiklerini bildiren AK Parti Silifke İlçe Başkanı Av. Mehmet Emin Kurt, 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a halktan destek istediklerini açıkladı.

Beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent, Nogay, Belediye Başkanı Sadık Altunok, Mersin Milletvekili Adayları Dr. Fatih Dölek ve Kıvanç Derya, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, Seçim komitesi üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, parti yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçeye bağlı 88 mahalleyi gezdiklerini ve 28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turu için halktan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediklerini bildirdi.

Seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Silifke İlçe Başkanı Kurt yaptığı açıklamada, “Silifke cumhur ittifakı üyeleri olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir yılı aşkın zamandır devam ettiğimi seçim çalışmalarımızı inşallah bu hafta sonu yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turu ile başarılı bir şekilde tamamlayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ülke yönetiminde gösterdikleri birik ve beraberlik içerisinde çalışma ruhunu biz de ilçemiz Silifke’de sağlıklı ve başarılı bir şekilde yürütüyoruz. Cumhur ittifakı üyelerimizle birlikte ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımıza, mahalle muhtarlarımıza, esnaflarımıza ve tüm vatandaşlarımıza ulaşarak 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermelerini istiyoruz. Ziyaretlerimizde halkımız ve tüm hemşehrilerimizin sıcak sevgi ve ilgileri ile karşılaşıyoruz. Ben inanıyorum ki ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,  tüm ülkemizin yanı sıra ilçemiz Silifke’den ve Mersin’imizden çok büyük bir destek alacaktır. Biz de bu başarıya katkı sağlamak için cumhur ittifakı üyelerimizle gece-gündüz durmadan-yorulmadan çalışıyoruz” diyerek vatandaşlarla buluşmaya ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istemeye devam ettiklerinin altını çizdi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER