CHP Mersin Milletvekili Adaylarından MAB’a Ziyaret

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-Mersin/ CHP Mersin milletvekili adayı Gülcan Kış ve Talat Dinçer MAB-Meslek Adamları Birliği’ni ziyaret ettiler.

CHP Mersin Milletvekili Adaylarından MAB’a Ziyaret

CHP Mersin Milletvekili Adaylarından MAB’a Ziyaret

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-Mersin/ CHP Mersin milletvekili adayı Gülcan Kış ve Talat Dinçer MAB-Meslek Adamları Birliği’ni ziyaret ettiler. Partilileri MAB Başkanı Mesut Sezer, Başkan Yardımcısı Yusuf Aytekin ve yönetim kurulu üyeleri karışladı.  Başkan Sezer, birliğin amaç ve ilkelerini anlattığı ziyarette ayrıca iş adamlarının sorunlarını dile getirdi. Seçim zamanlarında siyasi görüşü ne olursa olsun tüm adayları ağırlayabildiklerini anlatan Başkan Sezer, Mersin’in sorunlarının dile getirilmesi yönünden ziyaretlerin önemli olduğuna dikkat çekti.

MAB üyelerinin sorularına ayrı ayrı yanıt veren CHP Milletvekili adayları konukseverliklerinden dolayı MAB başkan ve üyelerine teşekkür ettiler. Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, MAB'ın kenti kalkındırmak adına önemli bir misyon üstlendiğine vurgu yaptı. Dinçer " Ancak geldiğimiz noktada, iş insanlarımız ve meslek adamlarımız kent adına üstlendikleri misyonu yerine getirmede son derece büyük sorunlar yaşıyor. İş insanlarımızın önündeki engelleri kaldırmak, büyüyüp, kalkınan bir ülkeyi yeniden inşa etmek için projelerimizle hazırız" dedi.

Gülcan Kış ise "Sivil toplum kuruluşları bizim yönetim anlayışımızın en önemli yapı taşı.İktidarımızda STK'lar sessizliğin değil çok sesliliğin merkezi olacak."Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2023, 23:06

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER