Adım Adım 2023'e Doğru Yol Aldılar

İstikbal Gazetesi özel Haber/Mersin-MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin talimatları ile hayata geçirilen ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları’  programı çerçevesinde MHP Yenişehir’den kahvaltı etkinliği yapıldı.

Adım Adım 2023'e Doğru Yol Aldılar

Adım Adım 2023'e Doğru Yol Aldılar

İstikbal Gazetesi özel Haber/Mersin-MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin talimatları ile hayata geçirilen ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları’  programı çerçevesinde MHP Yenişehir’den kahvaltı etkinliği yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını MHP Yenişehir İlçe Başkanı Ömer Gürsoy yaptı. Protokol üyelerine ve katılım gösteren partililere ve basın mensuplarına hoş geldiniz mesajını verdikten sonra; “MHP ve Cumhur İttifakı hakkında karalama kampanyaları ve yalan söylemleri vatandaşlarımız bizlere gösterdikleri ilgi ve alakaları ile boşa düşürmüşlerdir” dedi.

GÜRSOY: ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜ’NÜN ÖZ GARDAŞIDIR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emrettiği doğrultuda yola devam ettiklerini belirten Başkan Gürsoy, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ile birlikte Mersin genelinde yaptıkları çalışmalar ile yola güçlü bir şekilde sürdürdüklerini söyledi. MHP Teşkilatlarının başarılı çalışmalarının hem Mersin’de hem Türkiye’de görüldüğünün altını çizen Başkan Gürsoy “Neden Milletvekili sayısını ve belediye başkanlıklarını da arttırmayalım diyerek, “13 ilçemiz var ve kaybettiğimiz bir büyükşehir belediyemiz var. El birliği ile çalışarak inşallah bunları da kazanmanın yoluna bakalım. Ülkücü Ülkücü’nün öz gardaşıdır anlayışı ile elbirliği çalışarak hedeflerimize devam edeceğiz inşallah.” Dedi.

MHP Yenişehir Belediye ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gurup Başkan Vekili Mahmut Tat yaptığı konuşmasında, Mersin Büyükşehir belediyesinin çalışmalarını eleştirdi. Bir önceki dönemin incelenmesini istediklerini belirterek, mevcut yönetimin bir türlü o noktaya gelmediğini söyledi. İşten çıkartılanların mahkemelerle geri dönmeleri gerekirken döndürülmediklerini de iddia ettiği konuşmasında Tat,  “Niye böyle davrandılar. İfade edemedikleri ittifak gurubu kesime verdikleri söz idi. Yani şunu gördük halka verdikleri sözün yerine diyet sözü olarak verdikleri öne geçti.”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, selam konuşmasından sonra, küreselleşme ile dünyada ki iletişimin arttığını belirterek, 2023,2053 ve 2073 vizyonlarının nasıl oluşturulduğu şeklindeki soruyu sordu ve yanıtladı. Başkan Atsız, emperyalist ülkelerin dünya insanlığına bakışını anlatırken Afrika ve Afganistan örneğini vererek oradaki insanlığın öldürülmesi ile yok edilmesinden örnekler verdi. Ülkücü vizyonun ilkelerinin bir kez daha doğru çıktığının altını çizen Başkan Yılmaz, Çin tren projesini anlatarak, Avrupa Avrasya hattında Türklerinde olduğunu söyledi. Yeni yüzyıl Türk asrı olacaktır diyen Yılmaz: “ Türk Devletleri Teşkilatı bu dönemde en güçlü teşkilattır ve hızla yükselmektedir. Ukrayna ve Rusya dahi gözlemci üye olarak teşkilata girmek istiyor” sözleri ile geleceğin Türk Asrı olacağını söyledi.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli yaptığı konuşmasında Cumhur İttifakı’nın içteki ve dıştaki şer odaklarına karşı mücadele etmesi ile milletin destek verdiğini anlatan Başkan Gölgeli, Millet ittifakı üyesi partileri eleştirdi.

Varlık sebeplerinin Türk Milletinin istikbali hürriyet ve güveninden ibaret olduğunun altını çizen MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, liderin yolbaşçılığında ülkülerin ışığında yola kararlılıkla ve cesaretle devam edeceklerini söyledi.

MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz’un konuşmalarından sonra MHP MDK Kurulu Üyesi Kürşat Türker Ercan konuşmasında Türk Milliyetçiliğinin kutlu otağının Milliyetçi Hareket Partisi’nin çatısı olduğunu belirterek birlik ve beraberliğin daim olması için hayır dua etti. Cumhur İttifakı’nın çalışmalarından örnekler vererek anlatan Ercan, “Cumhurbaşkanlığı hükümet etme modeli”nin detaylarını anlattı.

KATILIM: MHP MYK Üyeleri:Abdullah Bahadır Alperen ve  Serdar Soydan, MHP MDK Kurulu Üyesi Kürşat Türker Ercan, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz, MHP İlçe Başkanları, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Gülnar Belediye Başkanı Alparslan Ünüvar, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Cumhur İttifakı geçen dönem Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Belediye Meclis Üyeleri, Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Sezer, il ve İlçe KAÇEP Başkanları, T. Kamu-Sen Mersin İl Başkanı Metin Ercan  ve şube başkanları, TÜRKAV Başkanı Mustafa Yalçın ve partililer katıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2022, 20:04

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER