Toroslar’da Müzik Ziyafeti

​​​​​​​TORTEK TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Toroslar’da Müzik Ziyafeti

Toroslar Belediyesinin, İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlediği Türk Halk Müziği Kursu’na katılan kursiyerlerden oluşan koro, sanatseverlerle buluştu.

Orkestra ve koroda yer alan kursiyerlerin; kurs öğretmeni Ahmet Özer Şefliğinde yorumladıkları birbirinden güzel eserler büyük beğeni topladı.

48 branşta faaliyet gösteren Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları Merkezi (TORTEK) bünyesindeki Türk Halk Müziği Kursu’na katılan kursiyerler, performanslarıyla seyircilerden tam not almayı başardı.

Türk Halk Müziğinin seçkin eserlerini seslendiren koro, katılımcılara müzik ziyafeti yaşattı. Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleşen program, plaket takdimi ile son buldu.

BAŞKAN YILMAZ; “SANATIN ve SANATÇININ HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenledikleri Türk Halk Müziği Kursu’na katılan tüm kursiyerleri tebrik etti.

Sosyal ve kültürel anlamda birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Yılmaz; “Kültür ve sanatla gelişen Toroslar hedefiyle sürdürdüğümüz bu çalışmaların meyvesini almak bizleri oldukça mutlu ediyor. TORTEK bünyesinde açtığımız Türk Halk Müziği Kursu’na katılan kursiyerlerimizi, bu güzel performansları dolayısıyla kutluyorum. TORTEK Merkezimiz ile özellikle kültürel değerlerimizi, unutulmaya yüz tutmuş sanat eserlerimizi yaşatmaya önem veriyoruz. Biz, büyük bir aileyiz. Sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER