Ressam Nazan Kundak’a Ödül Verildi

İstikbal Özel Haber-Fatma Aydın/Mersin- Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği tarafından Ressam Nazan Kundak plaket ile ödüllendirildi...

Ressam Nazan Kundak’a Ödül Verildi

Ressam Nazan Kundak’a Ödül Verildi

İstikbal Özel Haber-Fatma Aydın/Mersin- Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği tarafından Ressam Nazan Kundak plaket ile ödüllendirildi...

Nazan Kundak Sanat Evi'nde düzenlenen ödül törenine, Silifke İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner’de katıldı. Mersinli sanat dostları, medya sahipleri, STK başkan ve temsilcileri, iş adamlarından çok sayıda katılım oldu.

Ödülü TÜK Dernek Başkanı Şerife Arıcı Yıldız verdi. Ödül töreninde yaptığı konuşmasında Yıldız, “Dernek olarak geleneksel olarak verilen “Yöresine Değer Katan Önder Kadın Ödülü” bu yıl sanatsal çalışmaları ile resimleriyle tasarım ve eserleriyle hem yöresine çalışan hem kültürün tanıtılması ve sürdürülebilir olmasına hizmet eden ve sanatsal resimleriyle, Mersin’de de yöresinde de ulusal düzeyde de başarılı bir kadın olarak tanınan Sayın Ressam Nazan Kundak’a verilecektir.” Dedi.

Ressam Nazan Kundak’ın özgeçmişinin okunmasının ardından Dernek Başkanı Şerife Arıcı Yıldız, dernek yönetimi ve katılanlarla birlikte plaket ödülünü Ressam Nazan Kundak’a takdim etti. Ödülü alan Ressam Nazam Kundak ödüle layık görülmesinden dolayı teşekkür etti. Mersin Yazarlar Derneği şairlerinden Remziye Çelik, Ressam Nazan Kundak için yazdığı şiirini okudu.

Silifke İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner, konuşmasında çalışmaları ile ödülü hak ettiğini belirterek Ressam Nazan Kundak’ı tebrik etti. Konuşmaların ardından yapılan defile gösterimi davetliler tarafından bol alkış aldı.

Ödül merasiminin ardından sohbet ortamında ikramlar alındı.

Ödül törenine katılanlar: Silifke İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner, Yenişehir Belediye Başkan Vekili, TEMAD Başkanı Halil Kur, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe, Meslek Adamları Birliği Başkanı Mesut Sezer, TV Program yapımcısı Nil Sezer,  MTSO Meclis Üyesi ve Anıl Akü işletme sahibi Nihat Kadıoğlu, İçel Sanat Kulübü Başkanı Fatih Alkar, Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın, Silifkeliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vasfi Gümüş basın mensupları ve davetliler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2023, 18:15

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER