Mersinliler Sokak Partisi İle 2022’ye Giriyor

Mersinliler yeni yılı Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Yeni Yıl Sokak Partisi’ ile karşılayacak. 31 Aralık’ta Özgecan Aslan Meydanı’nda yapılacak partide DJ Mustafa Cingiz, Grup Duvar, KIPER ve Grup AG Band sahne alacak.

Mersinliler Sokak Partisi İle 2022’ye Giriyor

MERSİNLİLER YENİ YILI BÜYÜKŞEHİR’İN SOKAK PARTİSİ İLE KARŞILAYACAK

YENİ YIL SOKAK PARTİSİ’NDE MERSİNLİLER DOĞUKAN MANÇO İLE EĞLENECEK

Mersinliler yeni yılı Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Yeni Yıl Sokak Partisi’ ile karşılayacak. 31 Aralık’ta Özgecan Aslan Meydanı’nda yapılacak partide DJ Mustafa Cingiz, Grup Duvar, KIPER ve Grup AG Band sahne alacak. Gecenin sonunda ise Doğukan Manço DJ performansı ile geceye renk katacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mersinliler 2022’yi ‘Yeni Yıl Sokak Partisi’nde karşılıyor.  Özgecen Aslan Meydanı’nda kurulacak sahnede düzenlenecek konserlerle Mersinliler yeni yıla coşku içinde girecek.

Yeni yıl coşkusu Özgecan Aslan Meydanı’nda yaşanacak

31 Aralık’ta Özgecan Aslan Meydanı’nda yapılacak partide yeni yıl eğlencesi saat 19.30’da DJ Mustafa Cingiz ile başlayacak. Ardından saat 20.30’da Grup Duvar, 21.30’da KIPER ve 22.30’da Grup AG Band sahne alarak performansları ile Mersinlilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Mersinliler, Doğukan Manço ile yeni yıla girecek

Gecenin sonunda saat 23.30’da ise Doğukan Manço sahnede olacak. DJ performansı ile geceye renk katacak olan Doğukan Manço ile Mersinliler yeni yıla coşku içerisinde girecek.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER