Mersin Büyükşehir, ‘Hoş Geldin Bahar Konserleri’nin Startını Verdi

KÜLTÜR PARK, BÜYÜKŞEHİR’İN ‘HOŞ GELDİN BAHAR KONSERLERİ’ İLE ŞENLENİYOR

Mersin Büyükşehir, ‘Hoş Geldin Bahar Konserleri’nin Startını Verdi

BAHAR KONSERLERİNE GENÇLERDEN TAM NOT

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür Park içerisinde startını verdiği ‘Hoş Geldin Bahar Konserleri’ ile sahilin tadını çıkaran vatandaşlar doyasıya eğleniyor. Büyükşehir Belediyesi’nin kente renk katan birbirinden güzel etkinliklere imza attığını söyleyen gençler, “İlk defa gençleri düşünen bir Belediye Başkanımız var. Bu yüzden çok memnunuz” diyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin koordinesinde ‘Hoş Geldin Bahar Konserleri’nin startı verildi. Cuma günü Kültür Park içerisindeki Bakkal Cafe yanında kurulan sahne ile başlayan konserler, Cumartesi günü de Marina Akustik Sahne’de devam etti.

Kültür Park, yerel sanatçıların sahne aldığı konserlerle şenlenirken; vatandaşlar şarkılara dans ederek ve alkış tutarak eşlik ediyor. Konserlerde doyasıya eğlenen gençler, “İlk defa gençleri düşünen bir Belediye Başkanımız var. Bu yüzden çok memnunuz” sözleri ile düşüncelerini dile getirdi.

Cuma günü Kültür Park içerisindeki uçak maketi civarındaki Bakkal Cafe yanında başlayan konserde, Naba Akustik ve Demet ile Doğan Grubu sahne aldı. Cumartesi günü Marina Akustik Sahne’de devam eden konserde ise Sidar Baran Taş ve Serhat Erdem sahne alarak vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı.

Burada olduğum için çok mutluyum”

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerden bir genç olarak çok mutlu olduğunu söyleyen Dilan Oktay, “Etkinliklerden dolayı Vahap Seçer’e teşekkürlerimizi iletiyoruz. Çünkü Belediye Başkanlığı görevine geldiğinden beri her anlamda çok iyi şeylere imza atıyor. Bizim belki imkanlarımızdan dolayı gidemeyeceğimiz etkinlikleri ayağımıza kadar getirebiliyor. Gençleri düşünmesi çok iyi oluyor. Çünkü ilk defa gençleri düşünen bir Belediye Başkanımız var. Bu yüzden çok memnunuz. İnşallah hep devamı gelir. Burada olduğum için çok mutluyum. Eğleniyoruz, keyifli bir vakit geçirebiliyoruz. Şanslıyız” dedi.

“Mersin sahiline yakışan bir ortam”

Arkadaşlarıyla birlikte konseri dinlemeye gelen Hasan Alt, “Gayet nezih, güzel bir ortam var. Eğlenceli. Kesinlikle çok güzel bir etkinlik. Herkesi kapsıyor. Etrafta çok kişi var. Şu an çok iyi bir ortam var. Mersin sahiline yakışan bir ortam” diye konuştu. 

Sürekli geleceğiz. Bayağı keyifli”

Konserden büyük keyif aldıklarını ifade eden Metecan Çakırkaya, “Mayıs ayında bu konserler olacak. Sürekli geleceğiz. Bayağı keyifli. Çok güzel bir şey. Belediye bence çok başka bir şey yapmış. Bence gayet iyi olmuş” ifadeleri ile duygularını dile getirdi.  

Kars’tan Mersin’e gezmek için geldiğini söyleyen Ayşe Tekin de “Büyükşehir Belediyesi’nin konseri hoşumuza gitti. Burada eğleniyoruz. Çok memnunuz. Çok güzel” dedi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER