Büyükşehir’in Şehir Tiyatrosu 7 Ödüle Layık Görüldü

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU’NA BİRÇOK DALDA ÖDÜL

Büyükşehir’in Şehir Tiyatrosu 7 Ödüle Layık Görüldü

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri’ne Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu damga vurdu. Şehir Tiyatrosu başarılı çalışmaları ve birbirinden güzel oyunlarıyla 7 ödüle layık görüldü.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in büyük önem verdiği ve göreve geldiğinde yeniden yapılandırarak kadrolarını güçlendirdiği Şehir Tiyatrosu, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri’nde birçok ödüle layık görüldü.

Şehir Tiyatrosu’na 7 ödül

9. Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri’nin “Anadolu” etabında Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun 7 farklı kategoride ödül aldığı açıklandı.

Emek Ödülü’ne Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak layık görülürken, “Aslolan Hayattır” oyununa En İyi Müzikal Ödülü değer görüldü.

Umut Veren Erkek Oyuncu ödülünü Berkin Özuyanık’ın “Vahşet Tanrısı” oyunuyla, Umut Veren Kadın Oyuncu ödülünü ise aynı oyunla Ömür Sevgi Çil’in kazandığı açıklandı.

“Matruşka” oyunu ile En İyi Kadın Oyuncu, Dram ödülüne Gizem Koçer, “Buzlar Çözülmeden” oyunu ile En İyi Erkek Oyuncu, Komedi ödülüne ise Tolga Manyer layık görüldü.  

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER