"Yağmur Deniz Yaşasın" diye Başkanlardan Güç Birliği

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Tip 1 SMA hastası minik Yağmur Deniz için gerçekleştirilecek olan canlı televizyon programına katılacak.

"Yağmur Deniz Yaşasın" diye Başkanlardan Güç Birliği

"Yağmur Deniz Yaşasın" diye Başkanlardan Güç Birliği

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Tip 1 SMA hastası minik Yağmur Deniz için gerçekleştirilecek olan canlı televizyon programına katılacak. Kanal 33, İçel TV ve Sun TV’nin ortak yayınlayacağı program 2 Şubat 2022 Çarşamba günü, saat 16.00’da yapılacak. Programda, 3,5 aylıkken SMA Tip 1 tanısı konulan Yağmur Deniz’in yurt dışında tedavi olabilmesi için ailesi tarafından Mersin Valiliği izniyle başlatılan yardım kampanyasına destek olunacak.

“EN GÜZEL BULUŞMA İYİLİKTE BULUŞMADIR”

Yapılacak programın ayrıntılarını konuşmak için Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a ziyarette bulunan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe, iyilik için işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Başkan Tarhan ve Başkan Özyiğit’e duyarlılıkları için teşekkür eden Tepe, “En güzel buluşma iyilikte buluşmaktır. İnşallah dayanışma ile küçük kızımızın yurtdışında yapılan ve oldukça da pahalı olan tedavisinin masraflarını karşılayabiliriz.” dedi.

“ÇOK GEÇ OLMADAN EL ELE VERMELİYİZ”

Yağmur Deniz için daha önce gerçekleştirilen kampanyalara katıldığını da hatırlatan Başkan Tarhan da “Dünyalar güzeli minik kızımız Yağmur Deniz için maalesef zaman oldukça daraldı. Tip 1 SMA hastalığının son derece pahalı ve zor bir tedavisi var. Çok geç olmadan halkımızla el ele vererek Yağmur Deniz’in tedavisini sağlayabiliriz. Sosyal medyanın, radyo ve televizyon kanallarının da desteğiyle kampanyayı büyüterek herkesin bu konuda duyarlı olmasını sağlayabiliriz. Tüm vatandaşlarımızı, çocuklarımızın gülen yüzleri solmasın diye el ele vermeye çağırıyorum. Minik Yağmur Deniz gibi SMA hastası olan ve tedavi olmayı bekleyen yüzlerce yavrumuza destek olan duyarlı vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum." diye konuştu.

“EL BİRLİĞİ YAPARAK BU TEDAVİYİ SAĞLAYABİLİRİZ”

Yağmur Deniz ve özellikle anne babası için zor bir süreç yaşandığının altını çizen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise, “Maddi nedenlerle çaresiz kalmak hiçbir sosyal devlette olmaması gereken bir şey. Yağmur Deniz için el birliğiyle bu tedaviyi sağlayabiliriz. İrili ufaklı rakamları gözetmeksizin bu kampanyaya destek sağlarsak, bu hastalığın tedavisi için gereken paranın toplanmasını hızlandıracağımızı biliyoruz. Bunun için tüm vatandaşlarımızı kampanyaya destek vermeye davet ediyorum. Yağmur Deniz yaşasın.” dedi.

Vatandaşlar, Yağmur Deniz için başlatılan yardım kampanyasına Mersin Valiliği izniyle baba Mehmet Tok adına açılan TR60 0004 6002 8088 8000 1416 18 numaralı hesap üzerinden destek verebilecek.  Ayrıca Yağmur Deniz’in babası Mehmet Tok’a 0535 340 54 68 telefon numarasıyla ulaşarak yardımda bulunabilecek.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER