ACIBADEM’DEN DAVET

Acıbadem Uluslararası Diyabet Merkezinin açılacağını duyurarak yazılı olarak açıklama da bulundu.

ACIBADEM’DEN DAVET

ACIBADEM’DEN DAVET

DAVETLİSİNİZ

Türkiye’den dünyaya….

 Diyabet hastalarına özel 360 derece hizmet!

ACIBADEM ULUSLARARASI DİYABET MERKEZİ AÇILIYOR

Acıbadem Uluslararası Diyabet Merkezinin açılacağını duyurarak yazılı olarak açıklama da bulundu.

Yetkililerce yapılan açıklama da, “ Dünyada 582 milyon, ülkemizde 10 milyon diyabet hastası var. Uzmanlar, önümüzdeki yıllarda giderek artacağını tahmin ediyor. Yaygın görülen ve pek çok hastalığa davetiye çıkaran diyabetin kontrol altına alınması ve tedavisi daha da önem kazanıyor.

Acıbadem, diyabetin tanı ve tedavisinde bütünsel bir yaklaşım anlayışıyla tek merkezden hızlı çözümler sunan, Türkiye’den farklı ülkelerdeki diyabet hastalarını takip edebilen Acıbadem Uluslararası Diyabet Merkezi hizmete sunuyor…

Merkezde;

·         Kapalı döngü yapay pankreastan, diyabetik giyilebilir teknolojilere ve kızıl ötesi ışınlarla 360 derece vücut analizi tekniklerine kadar en gelişmiş teknolojiler,

·         Yüksek kilolu obezite kliniğinden gebelik diyabetine; farklı diyabet hastlarına özel ilk ihtisas poliklinikleri,

·         Tüm sorunları aynı merkezde çözümleyecek multidisipliner yaklaşım ve organizasyon,

·         24 saat evden takipten, dünyanın her tarafında kan şekerini izlemeye, Diyabette Teletıp uygulamalarına pekçok yenilik hayata geçiriliyor.

DÜZENLENECEK BASIN TOPLANTISINDA;

Ülkemizin en geniş kapsamlı ileri teknolojiye sahip diyabet merkezinde Prof. Dr. M. Temel Yılmaz ve diyabet uzmanları ile hastalar bir araya geliyor.

 

Prof. Dr. M.Temel Yılmaz; diyabet hastalarının yaşadıkları sorunları, çözüm yollarını ve bu  kapsamda Acıbadem Uluslararası Diyabet Merkezi’nin özelliklerini anlatıyor.

Biri yapay pankreasa ve yapay kalbe sahip, diğeri ise yapay pankreasla gebelik takibi yapılan iki hasta, çarpıcı öykülerini dile getiriyor.  

 

Hastalara ve dolayısıyla ailelerine sağlık ve yaşam standardını yükseltici konfor sunan tam donanımlı Acıbadem Uluslararası Diyabet Merkezi’nin açılışında siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Açılış etkinliğimizde size özel gerçekleştireceğimiz kolay ama etkili testimizle sağlığınızla ilgili ipuçları edinebileceksiniz.

Tarih: 18 Nisan 2024, Perşembe

Saat: 10:00-11.00 (İkram)

            11.00- 13:00 (Toplantı)

Yer: Acıbadem Ataşehir Tıp Merkezi

Küçükbakkalköy, Vedat Günyol Cd. No:36 Ataşehir” denildi.

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER