MERSİN VALİSİ ATİLLA TOROS, SAHİL GÜVENLİK AKDENİZ BÖLGE KOMUTANLIĞINDA GÜVENLİK VE ASAYİŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Mersin Valisi Atilla Toros'dan Esnaf Ziyareti Mersin Valisi Atilla Toros'dan Esnaf Ziyareti

Mersin Valisi Atilla Toros, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığında güvenlik ve asayiş değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, Komutan Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Atilla Toros, karşılama mangasını selamlamasının ardından Şeref Defterini imzaladı.

Güvenlik ve asayiş değerlendirme toplantısında; sahil güvenlik birimleri tarafından yürütülen çalışmalar, operasyonlar, suç ve suçlarla mücadele konularında sürdürülen faaliyetler değerlendirildi.

Cumhurbaşkanının liderliğinde, İçişleri Bakanının talimatları doğrultusunda, Ülke genelinde olduğu gibi Mersin İlin de  Mavi Vatan ‘da tesis edilen huzur ve güven ortamını daim kılmak için 7 gün 24 saat 365 gün esasıyla suç ve suçlulara karşı mücadelenin devam edeceği belirtildi.