Yıldız Pehlivan, Silifke İlçesinde Ziyaretlerde Bulundu

Valimiz Ali Hamza Pehlivan’ın eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi, 1999 tarihinde Şırnak İli İkizce (Köyü) mevkiinde bölücü terör örgütü (

Yıldız Pehlivan, Silifke İlçesinde Ziyaretlerde Bulundu

Yıldız PehlivanSilifke İlçesinde Ziyaretlerde Bulundu

Mersin Valisu Ali Hamza Pehlivan’ın eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi, 1999 tarihinde Şırnak İli İkizce (Köyü) mevkiinde bölücü terör örgütü (BTÖ) ile çıkan çatışma sonucu Şehit olan Jan. Asb. Üçvş. Yusuf Demir'in Silifke ilçesi Göksu Mahallesi'nde bulunan ailesini ziyaret etti.

Ziyarette, Şehidimizin eşi Şerife Demir ve oğlu Samet Demir ile görüşen Yıldız Pehlivan, başta Şehidimiz Yusuf Demir olmak üzere bütün Aziz Şehitlerimiz ile ebediyete irtihal etmiş olan Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ederek ailelerimize sabır ve başsağlığı diledi.



Daha sonra, Silifke İlçesi Bucaklı Mahallesinde bulunan Huzurevini ziyaret eden Yıldız Pehlivan, Huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti, atölyeleri gezdi, odalarında tedavi gören yaşlıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Silifke İlçesinde 2021 yılında kurulan S.S. Taşeli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini de ziyaret eden Yıldız Pehlivan, Kooperatif Başkanı Yeşim Altun’dan bilgiler aldı,kooperatif bünyesinde üretim faaliyeti gösteren kadınlarla görüştü. Taşeli Kadın Kooperatifi markası ile üretilen reçel, erişte, turşu, kurutmalık meyve, kahvaltılık ürün, seccade boyutunda halı dokuma, minyatür halı dokuma, hediyelik eşya, anahtarlık, silifke magnetlerini inceleyerek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Bundan sonraki çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Ziyaret programlarında Yıldız Pehlivan Hanımefendi’ye; Silifke Kaymakamının eşi Aydan Aslaner, Vali Yardımcılarının ve Kaymakamların eşleri eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2022, 12:47

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER