Toroslar’da Kaldırım İşgaline Sıkı Takip

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde kaldırım işgalinin ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

Toroslar’da Kaldırım İşgaline Sıkı Takip

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde kaldırım işgalinin ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri; kaldırımlarda ürün ve malzemelerini sergileyerek yayaların kullanım alanını daraltan işletme sahiplerine uyarılarda bulundu.

Ekipler; vatandaşların geçişini engelleyen reklam tabelası, tezgâh, masa ve sandalye gibi malzemelerin yol ve kaldırımlarda bulunmasına izin verilmeyeceğine dikkat çekti. Engelliler için oluşturulan alanlar üzerine park eden motorlu vasıta sahiplerinden de gerekli hassasiyeti göstermeleri istendi.

“Esnafımızın Duyarlılık Göstermesini İstiyoruz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, kaldırımların yayaların ortak kullanım alanı olduğunu belirterek, yol ve kaldırım işgali yapan esnafa müsaade etmeyeceklerini söyledi.

“Hemşehrilerimizin daha huzurlu ve rahat bir ortamda yaşamalarını istiyoruz. Bu denetimleri önemsiyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Kaldırım ve yollara konulan malzemeler bir yandan kötü bir görüntünün oluşmasına neden olurken diğer yandan da vatandaşlarımızın kaldırımları kullanırken zorlanmalarına neden oluyor. Toroslar Belediyesi olarak hemşehrilerimizin huzur ve can güvenliğini tehdit edecek hiçbir işgale geçit vermeyeceğiz. Bu noktada ekiplerimiz, ilçemiz genelinde denetimlerini sürdürüyor. Konuya duyarlılık gösteren esnafımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2023, 17:22

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER