Toroslar Akademi, Yeni Dönem İçin Kayıt Alıyor

“ÜCRETSİZ LGS VE YKS HAZIRLIK KURSLARININ ÖN BAŞVURULARI, 15 MAYIS’TA SONA ERİYOR”

Toroslar Akademi, Yeni Dönem İçin Kayıt Alıyor

Toroslar Belediyesinin, Toroslar Akademi Projesi kapsamında Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencileri için düzenlediği Destekleme Kurslarına katılan öğrenciler, deneme sınavlarından başarılı sonuçlarla çıkıyor.

Gençlerin lise ve üniversite sınavlarına hazırlanması için geçtiğimiz dönem açılan ve ücretsiz eğitim hizmeti sunan Toroslar Belediyesinin Destekleme Kursları, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için de öğrenci kabul sınavı başvurularını almaya başladı.

“BAŞVURU ÖNCELİĞİ TOROSLAR’DA İKAMET ETMEK”

7. ve 11. Sınıf öğrencileri, 15 Mayıs 2023 tarihine kadar www.toroslarakademi.com üzerinden online olarak ön kayıtlarını yapabilerler. Birinci dereceden şehit ve gazi yakınları, hiçbir koşul aranmadan kurslardan faydalanabilecek.

Öğrenciler, Toroslar Akademi’nin 0535 454 5330 numaralı Whatsapp Destek Hattı’nı arayarak konuyla ilgili bilgi ve destek alabilirler. Başvuru yapan adaylara sınav tarihleri ise sms ile bilgi verilecek.

“ÖĞRENCİLER, KOÇLUK SİSTEMİ EŞLİĞİNDE ETÜT ÇALIŞMALARINA DA KATILIYOR”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın, ilçede eğitim çıtasının artması amacıyla başlattığı  LGS ve YKS Destekleme Kursları yoğun ilgi görüyor.

Eğitimde fırsat eşitliğini amaçlayan Toroslar Belediyesi, sınavlara hazırlanan ve iyi bir eğitim hayali kuran öğrencilere Toroslar Akademi’nin uzman kadrosuyla eğitim desteği veriyor.

Sağlık Mahallesinde bulunan Toroslar Akademi binasında verilen eğitimlerde öğrenciler, uygulamalı test çözme tekniklerinin yanı sıra deneme sınavları ile kendilerini ölçme imkanı buluyor. Toroslar Akademide, rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetinden de faydalanan öğrenciler, derslerin ardından koçluk sistemi eşliğinde etüt çalışmalarına da katılıyor.

BAŞKAN YILMAZ; “GENÇLERİMİZİN GELECEĞE ATTIĞI HER ADIMDA YANLARINDAYIZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilerin heyecanını paylaştıklarını ve Toroslar Akademi Projesiyle yanlarında olduklarını söyledi.

Amaçlarının gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak oldğunu belirten Başkan Yılmaz; “Gençlerimizin, spor ve sanat ile kendilerini geliştirmenin yanı sıra eğitimleri konusunda da çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimizi LGS ve YKS Destekleme Kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz; “Onların başarısı bizim için büyük bir mutluluk ve gururdur. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan gençlerimizin ve ailelerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“DERSLERDE BAŞARIM ARTTI”

YKS’ye hazırlanan Toroslar Akademi öğrencisi Yusuf Şengül, kendilerine bu eğitim desteğini sunan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek; “Ben bu kursa internet üzerinden başvurmuştum. Daha sonra başvuru tamamladım. Çok güzel bir ortamda hem eğitim alıyoruz hem de arkadaşlarımızla güzel vakit geçiriyoruz. Hocalarımıza da birebir soru sorma imkanımız oluyor. Bu kursa başladığımdan beri okuldaki ders notlarımı yükselttim ve anlama kabiliyetim daha da arttı” dedi.

“TOROSLAR AKADEMİ’Yİ HERKESE TAVSİYE EDİYORUM”

TYT sınavına hazırlanan Melda Nur Şeker de Toroslar Akademi’de eğitim almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Başta başkanımız olmak üzere öğretmenlerimize bizlerle yakından ilgilendikleri için teşekkür ediyorum. 11. sınıf arkadaşlarımıza Toroslar Akademi’yi tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Toroslar Akademi LGS grubunun kursiyerleri Aliye Akyüz ile Cüneyt Önel de kapsamlı bir çalışma alanında eğitim gördüklerini kaydederek, sınavdan başarılı bir sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi ve Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a eğitime sunduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER