Tarsus’ta Çaldığı Malzemeyle Yakalanan Hırsız Tutuklandı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında Bir hırsızın yakalandığını duyurdu.. Buna göre: “Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince hırsızlık olaylarının önüne geçmek amacıyla devriye hizmetlerini sıklaştıran Polis, Barbaros Mahallesinde durumundan şüphelendikleri ..

Tarsus’ta Çaldığı Malzemeyle Yakalanan Hırsız Tutuklandı

Tarsus’ta Çaldığı Malzemeyle Yakalanan Hırsız Tutuklandı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında Bir hırsızın yakalandığını duyurdu.. Buna göre: “Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince hırsızlık olaylarının önüne geçmek amacıyla devriye hizmetlerini sıklaştıran Polis, Barbaros Mahallesinde durumundan şüphelendikleri .. ‘yi durdurarak inceledi. Şahsın yapılan GBT kontrolünde 11 ayrı hırsızlık suçundan kaydı olduğu, elinde bulunan poşetlerde kavanoz içinde salçalar ile düğün davetiyelerinin bulunduğu tespit edilmiştir. Davetiye sahibi .. isimli vatandaşa ulaşarak, .. isimli şahsı tanımadığını, salçaların kendisine ait olduğunu bahçesinden çalındığını ve salçalarını çalan şahıstan şikayetçi olduğunu belirtmesi üzerine şüpheli .. gözaltına alındı.

Ele geçirilen salça ve düğün davetiyeleri sahibine teslim edildi ve şüpheli .. sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” denildi.

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER