Silifke Belediye Meclis Toplandı

Sadık Altunok başkanlığında toplanan Silifke Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantı gündemini oluşturan maddeleri görüştü

Silifke Belediye Meclis Toplandı

Silifke Belediye Meclis Toplandı

Sadık Altunok başkanlığında toplanan Silifke Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantı gündemini oluşturan maddeleri görüştü.

Toplantıda imar, emlak-istimlak, temizlik, mali hizmetlerden gelen raporlar okundu. Okunan raporlar üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunan meclis üyeleri ile bu raporları oy çokluğu ile kabul ederek karara bağladılar. Gündemin en önemli maddelerinden birini oluşturan Akkuyu Nükleer A. Ş. tarafından yapılan bağış ele alındı. Belediye spor kulübü bünyesinde faaliyet gösteren genç sporcuların kullanacağı spor malzemeleri ve ekipmanlar sağlamak amacıyla Silifke Belediyesine bağışlanan 865.780.00 TL’lik maddi yardım desteği de üyelerce kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Halkımıza ve güzel ilçemiz Silifke’ye hizmet etmeye, yeni ve modern projelerimizi de hayata geçirmeye devam ediyoruz. Belediyemize satın aldığımız çevre temizliği ve çöp toplama hizmetlerinde kullanacağımız yeni aracımızın da ilçemize, halkımıza ve belediyemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ayrıca ilçemizde spora ve sporcuya verdiğimiz öneme ve hayata geçirdiğimiz projelere destek sunan katkı sağlayan Akkuyu Nükleer A. Ş’ne de teşekkür ediyorum. Belediye olarak çalışanlarımızla ve siz değerli meclis üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde Silifke’mize ve halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Aldığımız kararların ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Katkılarınız için hepinize teşekkür ediyorum” diyen Başkan Altunok, Kasım ayı olağan meclis toplantısı oturumunu kapattığını açıkladı.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER