Gültak, Mahalle Ve Esnaf Ziyaretlerine Hız Verdi

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Mahalle Ve Esnaf Ziyaretlerine Hız Verdi

Gültak, Mahalle Ve Esnaf Ziyaretlerine Hız Verdi

Akdeniz Belediye Başkanı

Gültak, Mahalle Ve Esnaf Ziyaretlerine Hız Verdi

Esnaf ve vatandaş buluşmalarını sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, geçen üç gün içerisinde Adanalıoğlu, Limonlu, Akdeniz, Kazanlı, Hürriyet, Cumhuriyet, Mahmudiye, Nusratiye ve Camişerif mahallelerinin yanı sıra, Zeytinlibahçe ve Çakmak Caddesi esnafı ile bir araya geldi.

Yoğun bir ilgi ve sevgi seli ile karşılaşan Başkan Mustafa Gültak’a, Adanalıoğlu Limonlu ve Anadolu Mahallerini ziyaretlerinde AK Parti Mersin Milletvekili adayı Halit Pekduran ile parti yetkilileri de eşlik etti. İşyerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Gültak ve beraberindeki heyet, vatandaşların Ramazan Bayramını tebrik edip hal ve hatırlarını sordu, çeşitli taleplerini dinledi.

Depremzede aileleri ziyaret

Başkan Gültak, depremin vurduğu kentlerden göç ederek, ilçedeki yakınlarının yanına göç eden veya belediyeye ait kültür ve sanat evlerinde misafir edilen depremzede ailelerle de bir araya geldi. Depremzede ailelere eksikleri veya ihtiyaçları olup olmadığını soran Başkan Gültak, yaraları birlikte sarmaya, bu zorlu günleri destek ve dayanışmayla geride bırakacaklarını ifade etti.

Çocuklara bayram hediyesi Başkan Gültak’tan

Muhtarlık binalarını da ziyaret eden heyet, muhtarların çeşitli isteklerini dinledi. Karşılaştığı küçük çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Gültak, onları hediyelerle sevindirdi, bayram öncesi gönüllerini kazandı.

Sohbet ettiği vatandaşlara, Akdeniz’i değiştirip geleceğe hazırlayan hizmet, proje ve yatırımlardan bahseden Başkan Gültak, 2024 yılı yerel seçimlerinde yeniden seçilip göreve gelmesi halinde bu dönüşümün kesintisiz süreceğinin altını çizdi. Her gittiği mahallede vatandaşlarca adeta yolu kesilen, sıcak bir ilgiyle karşılaşan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 14 Mayıs’ta Türkiye’nin önünde çok önemli bir seçim olduğunun altını çizerek vatandaşlardan destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2023, 11:27

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER