Gültak; Esnaf Ve Yöre Derneklerini Ziyaret Etti

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; Esnaf Ve Yöre Derneklerini Ziyaret Etti

Gültak; Esnaf Ve Yöre Derneklerini Ziyaret Etti

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ara vermeden sürdürdüğü esnaf, vatandaş ve yöre dernekleri buluşmaları kapsamında bu kez de Üç Ocak, Yeni Mahalle, Çilek ve Özgürlük mahallelerini ziyaret etti, ilçe sakinlerinin taleplerini dinledi.

Her yaştan vatandaşın yoğun ilgisi ve sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Gültak, Akdeniz’i değiştiren hizmet ve projelerin sürmesi için 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde vatandaşların desteğini istedi.

Yeni Mahalle seçim ofisi açıldı

Başkan Gültak, gün içerisinde AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Havva Sibel Söylemez ile birlikte Yeni Mahalle’de bulunan seçim ofisinin açılışına da katıldı. Adeta bir miting havasında ve coşku içinde gerçekleşen buluşmaya yüzlerce vatandaş katıldı. Harmanlılar Derneği yönetimi ve üyeleriyle de bir araya gelen Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Ali İhsan Gök ile birlikte Erkenekliler Derneği’ni de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeni Mahalle Muhtarı Habib Aksın ve mahalle sakinleriyle de buluşan Başkan Mustafa Gültak, esnafı ziyaret etti. Esnafa bol kazanç dileyen Başkan Gültak, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde desteklerini istedi. Başkan Gültak, mahalleli gençlerin isteğini de kırmadı, oyunlarına ve sohbetlerine ortak oldu.

Üç Ocak Mahalle Muhtarı Mehmet Gündoğdu, Çilek Mahallesi Muhtarı Selim Tomak’ı da ziyaret eden Başkan Gültak, ardından mahalledeki semt pazarlarını gezdi, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Gültak, her zaman olduğu gibi çocukları yine unutmadı, verdiği hediyelerle onların da gönlünü kazandı.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER