Gülnar Belediyesi Araç Filosuna Bir Yenisini Daha Ekledi

Gülnar Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Gülnar Belediyesi Araç Filosuna Bir Yenisini Daha Ekledi

Gülnar Belediyesi Araç Filosuna Bir Yenisini Daha Ekledi

Gülnar Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Tüm araç ve personelleri ile daha yaşanılabilir, daha güzel bir Gülnar için gece gündüz demeden hizmet veren Gülnar Belediyesi daha temiz bir Gülnar için araç filosuna 1 adet daha çöp kamyonu ekledi.

Gülnar Belediyesi araç parkına kazandırdığı yeni çöp kamyonu ile birlikte daha iyi hizmet vermeye hazır. Araç filosunu genişleten belediye yeni alınan araç için kurban keserek, halkın hizmetine sundu.  

Programa; Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ın yanı sıra, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal Kadim, Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda Arslan, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve personeller katılım sağladı.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının desteği ile alınan yeni  araç için programda yaptığı konuşmada; "Belediyemiz araç filosuna bir yeni araç daha ekledik. Belediyemizin hizmet etme konusunda en önemli etken araçtır. Bizde ilçemize daha hızlı ve daha kaliteli hizmet için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın 750.000 TL'sini destek verdiği  çöp kamyonu aracımızı ilçemize getirerek, araç filomuza hep beraber güç kattık. Merkezde 2 ve mahallelerde 4 toplamda 6 adet çöp toplama aracımız var. Yeni aracımız ile birlikte 7 adet çöp kamyonumuz oldu. Göreve geldiğimizden bu yana asfalt emülsiyon plenti, agrega mıcır yıkama makinesi, asfalt kobi aracı ile hizmet veren asfalt üretim tesisini ilçemize kazandırdık. Bilindiği üzere Belediyeler asfalt çalışmalarını ihale yoluyla yaptırırlar. Bizler ihaleye vermek yerine kendi asfalt üretim tesisimizi kurduk. Kurduğumuz tesis ile Gülnar'da asfaltsız yol kalmayacak.  Ayrıca ilçemize daha iyi hizmet için göreve geldiğimizden bu yana araç filomuza 1 Adet Hidromek 140w lastikli ekskavatör, 1 adet 2020 Ford transit kamyonet, otokar atlas uzun şasi kamyonet ve 2020 Ford Tourneo Courier  Delux araçlarımızı kazandırdık. Bugün de araç filomuza 1 adet Ford Trukcs 1833 (4x2) çöp kamyonumuzu ekledik. Gülnar'a hizmet konusunda her zaman arkamızda olan ilçe başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize ve belediye personellerimize teşekkür ediyorum. Yeni çöp kamyonu aracımızı halkımızın hizmetine sunuyoruz. Belediyemize, ilçemize ve Gülnarlı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kazalardan belalardan korusun. Belediye olarak 50 mahallemizde daha hızlı, daha kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek için araç filomuzu güçlendirmeye devam edeceğiz.  Bizlere desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız  Sayın Murat  Kurum’a,  MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz' a ve emeği geçen herkese Gülnarlı hemşehrilerim ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.  

"GÜLNAR GÖLETİ MESİRE ALANI BU YAZ HİZMETTE"

Gülnar Göleti Mesire alanının da bu yaz hizmete sunulacağını belirten Başkan Ünüvar;  "İçerisinde Kır Kahvesi, Kır Lokantası, Dinlenme yerleri, kamelyalar, çocuk oyun alanları, piknik alanları kısacası halkımızın huzurlu bir şekilde vakit geçirebileceği muhteşem bir ortam oluşturuldu. Gülnar Göleti Mesire Alanının Belediyemiz kazandırılmasında desteklerinden dolayı eski Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'a teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Program; Kurban kesimi ve Hacı Ahmet Mert Cami İmam Hatibi Muhammet Gündüz tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan dua ile son buldu.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER