Başkan Ünüvar Deprem Felaketinin Yaşandığı Afet Bölgesi Gaziantep Nurdağı’nda

Gülnar Kaymakamlığı ve Gülnar Belediyesi olarak çalışmalara destek verdiğimiz Gaziantep Nurdağı'nda, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR,

Başkan Ünüvar Deprem Felaketinin Yaşandığı Afet Bölgesi Gaziantep Nurdağı’nda

Başkan Ünüvar Deprem Felaketinin Yaşandığı Afet Bölgesi Gaziantep Nurdağı’nda

Gülnar Kaymakamlığı ve Gülnar Belediyesi olarak çalışmalara destek verdiğimiz Gaziantep Nurdağı'nda, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan GÜLEÇ  ile birlikte, Gülnar Kaymakamlığı ve Gülnar Belediyesi olarak ilçemizden gönderdiğimiz arama kurtarma destek ekibimizle bir araya gelip çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletip, acılarını paylaştılar. Depremde yakınlarını kaybeden Gülnarlı hemşehrilerimiz Veli Türkmen, Mustafa Kar ve Abdil Aziz Beşkirli ile görüşüp, hemşehrilerimizin acısını paylaştılar. 

 “TÜRKİYE OLARAK TEK YÜREK OLDUK”

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar yaptığı açıklamada; “ Deprem bölgemiz Gaziantep Nurdağı'ndayız.  Acımız çok büyük.   Tüm Türkiye, afet bölgesine koşarak tek yürek oldu. Devletimizin tüm kurumlarıyla depremzede vatandaşlarımıza yardım elini uzatıyoruz. Afet bölgesine gönderdiğimiz ekiplerimiz büyük çaba gösterirken, bir taraftan da depremzede vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak adına hemşehrilerimizle her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Hazırlamış olduğumuz yardım malzemelerini bölgeye ulaştırdık. El birliğiyle hazırladığımız 5.000 adet kumanyamızı deprem bölgesine depremzedelerimize ve tüm ekiplerimize ulaştırdık. Belediye personellerimizden ve gönüllülerimizden oluşturduğumuz Arama Kurtarma Destek ekipleri deprem bölgeleri Hatay/ Kırıkhan'da ve Gaziantep/Nurdağı'nda gece gündüz demeden Arama Kurtarma ekiplerine ve yürütülen çalışmalara destek veriyorlar.

"İŞ MAKİNALARIMIZI DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERDİK"

Gülnar Belediye Başkanı Ünüvar; Gülnar Belediyesi  olarak iş makinelerimiz 2 adet ekskavatör, 1 adet vinç, 2 adet tır, 1 adet arazöz, 7 adet kamyonet, 3 adet minibüs, çok sayıda jeneratör,  binek araçlar ve ekipmanlarıyla deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarına destek vermeye devam ediyor. Ayrıca ilçemizde bulunan baz istasyonun da deprem bölgesine gönderdik. Depremin ardından en kısa süre içerisinde afet bölgeleri Hatay Kırıkhan ve Gaziantep Nurdağı'na ulaşan 70 kişilik ekip, AFAD ve diğer ekipler ile birlikte depremzedelere yardım ederek umut oluyor. Ayrıca Yardım kampanyamız halen devam ediyor.  Bu noktada Yardım Kampanyamıza destek veren Gülnarlı hemşehrilerime bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreci dayanışma içerisinde atlatacağız inşallah. Yaraları hep birlikte sarmak için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm dualarımızla enkaz bölgelerinden gelecek umutlu haberleri bekliyoruz. Ülkemizin, milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER