Altunok, Silifke’yi Tanıttı

Hafta sonu gezisinde Eskişehir’den gelen misafirlerle görüşen Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke’yi tanıttı.

Altunok, Silifke’yi Tanıttı

Altunok, Silifke’yi Tanıttı

Hafta sonu gezisinde Eskişehir’den gelen misafirlerle görüşen Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke’yi tanıttı.

Özel bir tur şirketi ile Silifke’ye gelen yaklaşık 40 kişilik bir gurubu Belediyeye ait dinlenme tesislerinde karşılayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, burada misafirlerle görüşerek, hem Silifke’yi tanıttı hem de meşhur Silifke yoğurdunu ikram etti.

Eskişehir’den özel bir turla ilçeye gelen misafirlerle birlikte birlikte olmaktan son derece memnun olduğunu belirten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok burada yaptığı konuşmada, “Eşsiz güzelliklere sahip tarihi, doğası, denizi, havası ve tarım ürünleri başta olmak üzere yoğurdu ile de dünyaca ünlü Silifke’mize hepiniz hoş geldiniz, hepinize şahsım ve tüm Silifkeli hemşehrilerim adına saygılar sunuyorum. İlçemiz Silifke her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehir. Sanayi, turizm ve tarım alanında hayata geçirilen projeler hem ilçemizi hem de halkımızı daha da ileriye yani geleceğe taşımaktadır. Biz de belediye olarak halkımızın ihtiyaç duyduğu projelere öncelik veriyoruz. Şu anda kent merkezimizde Göksu ırmağı sağ ve sol sahil şeridinde yürüyüş yolları, parklar, halkımızın faydalanabileceği yeni yaşam alanları projemiz devam etmektedir. Halkımızın yaya olarak ulaşımını kolaylaştıran ve şehrimizin ortasından geçen Göksu ırmağı üzerine kurduğumuz asma köprümüzü de halkımızın kullanımına sunduk. Siz değerli misafirlerimizle bugün burada beraber olmaktan ve sizleri Silifke’mizde ağırlamaktan son derece memnununum” diyerek ilçeye Eskişehir’den gelen misafirlere meşhur Silifke yoğurdu da ikram etti.

Silifke’yi çok beğendiklerini ifade eden Eskişehirli misafirler, “Gezi ve incelemelerimizde Silifke’mizin tarihi, turistik yerlerini, meşhur yiyeceklerini ve en önemlisi de bugüne kadar hep ismini duyduğumuz ama bir türlü tadamadığımız Silifke Yoğurdunu bugün burada tatma imkanı bulduk. Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve misafirperver Silifke halkına teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

18.06.2022, Mevlüt Partal, Silifke,

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER